Abate pudebetræk | 50 x 70 cm
Abate pudebetræk | 50 x 70 cm
Abate pudebetræk | 50 x 70 cm
Abate pudebetræk | 50 x 70 cm
Abate pudebetræk | 50 x 70 cm
Abate pudebetræk | 50 x 70 cm
Abate pudebetræk | 50 x 70 cm
Abate pudebetræk | 50 x 70 cm

Abate pudebetræk | 50 x 70 cm

Vælg Farve
DKK 330,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)

●  Lækkert og blødt pudebetræk

●  Luksuriøst pudebetræk

●  100% egyptisk Giza  bomuld

●  Få dynebetræk der matcher
Beskrivelse
BEMÆRK: Dette er 1 pudebetræk

Sengetøj fra Abate vil højt sandsynligt blive dit nye favoritsengetøj. Det er utrolig blødt og lækkert. Dette dynebetræk er fremstillet i 100% egyptisk Giza bomuld, hvilket er et af de fineste typer af bomuld i verden. Egyptiske bomuldsfibre er længere end almindelig bomuldsfibre, hvilket gør, at stoffet bliver blødere. Dynebetrækket har en satin vævning, hvilket gør, at betrækket får en glat overflade.
Abate sengetøj omslutter dig i luksus, og du kan mærke, hvordan hver nat bliver til en drøm, der begynder og slutter i det mest vidunderlige sengetøj, du nogensinde har oplevet.

Pudebetrækket har en TC430. Stoffet er derfor kraftigere end så meget andet sengetøj.

Ikke nok med at det er utrolig lækkert at sove i, så er det også utrolig flot at se på. Sengetøjet vil tilføre et eksklusivt look i dit soveværelse. Abate sengetøj fås i flere utrolig skønne farver, så du vil derfor kunne få den farve, som vil passe perfekt ind i dit soveværelse.

Pudebetrækket er 50 x 70 cm. Pudebetrækket lukkes med kuvertlukning/foldelukning. Bemærk at dette er et pudebetræk og dynebetræk skal købes seperat. Du kan få dynebetræk i nøjagtig samme farve som pudebetrækket. Dynebetrækket kan fås i flere størrelser. Få dynebetræk i 140 x 200 cm, 140 x 220 cm, 200 x 220 cm og 240 x 220 cm

Foruden at bruge pudebetrækket til din hovedpude, så kan det også bruges til en af dine pyntepuder. Pudebetrækket er OEKO-TEX certificeret, hvilket er din garanti for, at det ikke indeholder skadelige stoffer og kemikalier. Pudebetrækket kan vaskes ved 60 grader i vaskemaskinen, men vi anbefaler dog, at du vasker det på 40 grader, da det er mere skånsomt. Det kan derudover også tåle at komme i tørretumbleren.

Pudebetrækket skal altid leveres med GLS fra et eksternt lager. Det kan derfor godt være lidt ekstra leveringstid.
Specifikationer
Type
Pudebetræk
Pudemål
50 x 70 cm
Materiale
100% egyptisk bomuld
Mærke
Abate
Design
Ensfarvet
Vask
60 grader
Tørretumbling
Ja
Lukning
Pudebetræk har kuvertlukning
Lynlås
Nej
Oekotex
Ja, produktet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer.

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro