2 pak – Sopire Absolute White hovedpudebetræk i egyptisk bomuld | 60 x 63 cm
2 pak – Sopire Absolute White hovedpudebetræk i egyptisk bomuld | 60 x 63 cm

2 pak – Sopire Absolute White hovedpudebetræk i egyptisk bomuld | 60 x 63 cm

(2)
DKK 249,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Bestil inden 14:00 og vi sender samme hverdag


●  Hovedpudebetræk i egyptisk bomuld

●  Lækker blød

●  Passer til en almindelig hovedpude

●  Kuvertlukning

●  OEKO-TEX certificeret
Beskrivelse
Dette lækre hovedpudebetræk er lavet i en lækker og egyptisk bomuld. De egyptiske bomuldsfibre er længere end de almindelige bomuldsfibre, hvilket gør, at pudebetrækkene i egyptisk bomuld er blødere end hovedpudebetræk i almindelig bomuld. Vores Sopire White hovedpudebetræk er lavet i en god og lækker kvalitet. Hovedpudebetrækkene er lækker blødt og tætvævet. Du har derfor hovedpudebetræk i mange år. Pudebetrækkene er i et klassisk og stilrent design, og passer ind i alle soveværelser.

Farven på pudebetrækkene er klassisk hvid. Hovedpudebetrækkene er 60 x 63 cm, og passer derfor til en almindelig hovedpude i dansk standardstørrelse. Du får 2 stk. Hovedpudebetrækkene lukkes med en kuvertlukning.  Pudebetrækkene er dekoreret med fine og klassiske detaljer. Der er en spejlkant rundt i siden på hovedpudebetrækket, hvilket giver sengetøjet et klassisk look. Spejlkanten er 5 cm. Hovedpudebetrækkene er TC300.

Hovedpudebetrækkene er OEKO-TEX certificeret, hvilket er din garanti for, at de er testet og fri for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier. Hovedpudebetrækkene kan vaskes på 60 grader i din vaskemaskine. Husk at vaske pudebetrækkene på vrangen, når du vasker det. På den måde passer du bedst på dit hovedpudebetrækkene. Pudebetrækkene kan også tåle at blive steget og komme i tørretumbleren.
Specifikationer
Størrelse
60 x 63 cm
Materiale
Egyptisk bomuld
Lynlås
Nej
Vask
60 grader
OEKO-TEX certificeret
Ja, hovedpudebetrækket er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer
Farve
Hvid
Mærke
Sopire

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro