Sopire bambus sengetøj / 240 x 220 / Flere farver

94 anmeldelser
DKK 1.095,00
✔️ Temperaturregulerende og åndbart
✔️ Silkeblødt
✔️ Svedabsorberende
✔️ Antibakterielt
✔️ Økologisk og bæredygtigt
✔️ 100% oeko-tex certificeret bambus

Når du først har ligget med bambus sengetøj, så vil du ikke sove med andet. Sengesættet er lavet i 100% naturlig bambus uden brug af kemikalier.

Bemærk
Der følger 2 pudebetræk med til sengesæt, der har størrelserne 200 x 220 og 240 x 220

Hvorfor vælge bambus?

Når du først har ligget med bambus sengetøj, så vil du ikke sove med andet. Bambus materialet har mange fantastiske egenskaber man hurtig bliver afhængig af. Det er et utrolig blødt og åndbart materiale, det har en silkeagtig overflade og da det er temperatur regulerende, vil du hurtig opleve at når det er koldt føles dit betræk lunt mens det på varme sommernætter er dejligt svalt mod huden.

Du vil også få en mere rolig og tør nat, specielt hvis du er en af de mange der har tendens til at svede om natten. Bambus har den effekt at det er utrolig svedabsorberende, det absorberer sveden til sig og frigiver det hurtigt igen. Og hvem ønsker ikke en tør nat?

Bambus er også antibakteriel og hjælper med at bekæmper bakterier så sengetøjet kan også bruges af allergiker og mennesker med følsomhud, da kroppen her oplever en anden ro da støvmider ikke kan leve i bambus sengetøjet.

Praktisk information
Bambussengetøjet er med bindesnore i hvert hjørne, så du kan binde sengetøjet fast til dynen, så det ikke deler sig. Sengetøjet har desuden også lynlås i dynbetrækket og stof fold i pudebetrækket.  Sengetøjet 300 trådeantal.

OEKO-TEX
Vores bambus sengetøj er ligeledes OEKO-TEX certificeret, hvilket viser at produktet er fri for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier.

Størrelser
Bambus sengetøjet fås i størrelserne 140x200 cm, 140x220 cm, 200x220 cm og 240x220 cm

Se bambus sengetøjet i størrelse 140 x 200 cm her.

Se bambus sengetøjet i størrelse 140 x 220 cm her.

Se bambus sengetøjet i størrelse 200 x 220 cm her.

Vask
Vær opmærksom på at bambus sengetøj skal behandles skånsomt i vask. Vi anbefaler at du vasker på 30 grader, da bambus sengetøjet er antibakteriel, men bambus er også et følsomt materiale. Når bambus vaskes bliver det meget tungt, da det suger meget vand. Derfor er det en god ide at vaske sengetøjet sammen med noget andet på 30 grader. Når du køber bambus vasketøj er der en vaskeguide med.

Se Alexander fortælle om bambus sengetøj i videoen nedenfor