Skånebetræk Cool Sence til hovedpude - Kølende
Skånebetræk Cool Sence til hovedpude - Kølende
Skånebetræk Cool Sence til hovedpude - Kølende

Skånebetræk Cool Sence til hovedpude - Kølende

DKK 399,00
Samkøbsrabat - Køb 2 stk. og spar 38%. Bland størrelserne som du ønsker
ass. DKK 249,38 (37,5 %)

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Vi sender straks.

●  Kom af med varmen

●  Betrækket har kølende egenskaber

●  Passer til en almindelig hovedpude
Beskrivelse
Skånebetrækket er lavet i 100% naturlig tencel. På den ene side har betrækket et kølende outlast. Det betyder, at hvis du har tendens til at have det varmt om natten, så vil skånebetrækket være perfekt til dig, da den går ind og køler dit hoved. Den jævne kropstemperatur omkring dit hoved har også en positiv indvirkning på din nattesøvn. Hvis du nogle nætter ikke har behov for at regulere din kropstemperatur, så kan du sove på den anden side, hvor der ikke er et kølende outlast.
Det skal lige siges, at for nogle kan skånebetrækket virke meget koldt. Vi anbefaler derfor, at du putter skånebetrækket under dit pudebetræk, for at mindske den kølende effekt. Dermed er betrækket på din hovedpude og dyne også ens.

Betrækket kan fås i flere størrelser, så du kan finde størrelsen, som passer perfekt til din hovedpude. Skånebetrækket lukkes med en lynlås

Pudebetrækket kommer i en pakke med 1 stk. Pudebetrækket er hvidt. Det kan vaskes ved 40 grader i vaskemaskinen. Derudover så kan det tåle at komme i tørretumbleren ved lav varme.

Specifikationer
Lynlås
Ja
Vask
40 grader
Tørrertumbler
Ja
Farve
Hvid

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro