Arata fladlagen | Hvid | 150 x 260 cm

Arata fladlagen | Hvid | 150 x 260 cm

DKK 299,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Bestil inden 14:00 og vi sender samme hverdag

● Blødt lagen

● Fladlagen

● 100% bomuld

●  Passer til en enkeltseng

● Lagen uden elastik i kanten
Beskrivelse

Dette skønne lagen er lavet i en 100% bomuld. Lagnet er lækker blødt og er i en super kvalitet. Lagnets vævningen gør, at lagnet får en mat finish. Det er derned ikke et glat lagen. Lagnet kategoriseres som et fladlagen. Du kan dermed bruge lagnet omkring din topmadras eller boksmadras. Et fladlagen er uden elastik i kanten.  Vores Arata fladlagen er 150 x 260 cm, og lagnet passer derfor til en almindelig enkeltseng på 90 x 200 cm.  Hvis du ønsker at lagnet skal ligge stramt, så er det vigtigt, at du får den godt ind under madrassen.

Fladlagnet er sanforiseret, hvilket betyder, at lagnet kun kan krype en smule. Lagnet holder dermed dens størrelse. Fladlagnet er OEKO-TEX certificeret. Dette er din garanti for, at lagnet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer. Derudover er lagnet allergivenligt. Lagnet kan vaskes på 60 grader i din vaskemaskine. Det kan derudover også holde til at komme i tørretumbleren samt at blive strøget.

Lagnet er en del af vores Arata serie. Foruden Arata fladlagner så kan du også få Arata kuvertlagner Arata kuvertlagner og Arata faconlagner.

Er du i tvivl om hvilket lagen du skal have? Vi har har lavet en guide til dig, for at gøre det nemmere for dig at vælge det rigtige lagen. ​Læs mere om, hvordan du vælger det rigtig lagen..
Specifikationer
Type
Fladlagen
Størrelse
150 x 260 cm
Materiale
100 % bomuld
Mærke
Arata
Elastik
Nej, lagnet er uden elastik
OEKO-TEX certificeret
Ja, lagnet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer
Vask
60 grader
Tørretumbler
Ja
Farve
Hvid

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro