Absolute white
Sopire Egyptisk bomuld White sengetøj   | 140 x 200 cm
Før DKK 699,00
stk. v/1 stk.
DKK 699,00
stk. v/2 stk.
DKK 499,00
Sopire Egyptisk bomuld  White sengetøj | 140 x 220 cm
Før DKK 799,00
stk. v/1 stk.
DKK 799,00
stk. v/2 stk.
DKK 599,00

Sengetøj i egyptisk bomuld

Lækkert og blødt sengesæt i egyptisk bomuld
Blomstret sengetøj i egyptisk bomuld

Lækkert og blødt sengesæt i egyptisk bomuld

Er det tid til at få skiftet dit sengetøj ud med noget noget nyt? Egyptisk bomuld er en af ​​de fineste og mest luksuriøse materialer, der er tilgængelige til sengetøj. Hvis du er på udkig efter det bedste sengetøj, der er blødt, holdbart og åndbart, så er der ingen bedre mulighed end sengetøj i egyptisk bomuld.
Først og fremmest er egyptisk bomuld kendt for sin utrolige blødhed. Det skyldes, at bomuldsfibrene er længere og finere end andre typer bomuld. Disse lange og fine fibre gør det muligt at væve sengetøj med en højere trådtæthed, hvilket resulterer i et endnu blødere og mere luksuriøst stof. Det betyder, at sengetøjet føles blødere og mere behageligt mod huden, hvilket giver en fantastisk nattesøvn.
For det andet er egyptisk bomuld meget holdbart. Selvom det kan være lidt dyrere end andre typer sengetøj, er det en langsigtet investering, fordi det holder i mange år. Den lange og fine fiberstruktur betyder, at sengetøjet ikke mister formen eller farven, selv efter mange vaske. Dette gør det til en god investering for dig, der ønsker et sengetøj af høj kvalitet, som holder i lang tid.
Alt i alt er sengetøj i egyptisk bomuld et super godt valg til dig, som ønsker et sæt sengetøj, som emmer af luksus. Det er utroligt blødt og holdbart, og det vil give dig en god nattesøvn i mange år fremover. Så hvis du vil forkæle dig selv med en luksuriøs og behagelig nattesøvn, skal du vælge sengetøj i egyptisk bomuld. Lækkert sengetøj bidrager til velvære.
Sengetøj i egyptisk bomuld hos Søvn & Comfort
Lækkert sengetøj i egyptisk bomuldHvidt sengetøj i egyptisk bomuldSengetøj i egyptisk bomuld i gråMønstret sengetøj i egyptisk bomuld i lilla nuancer

Sengetøj i egyptisk bomuld hos Søvn & Comfort

Hos Søvn & Comfort har vi et stort udvalg af lækkert sengelinned i egyptisk bomuld. Hos os finder du både ensfarvet sengetøj i egyptisk bomuld og i design. Du kan derfor skabe det udtryk du vil i dit soveværelse med sengetøj i egyptisk bomuld.
Alle vores sengesæt i egyptisk bomuld er af bomuldssatin. Det vil sige, at det er satinvævet. Det betyder at sengetøjet er en smule mere glat end, hvis det var vævet med en percale vævning.
Fælles for alt vores sengetøj er, at det er i høj kvalitet. Kvaliteten sikre, at sengetøjet holder i mange år. Dynebetræk lukkes med lynlås og pudebetræk har kuvert/foldelukning. Hvis du køber et sengesæt i dobbeltstørrelse, så medfølger der to pudebetræk. Hovedpudebetrækkene er 60 x 63 cm, hvilket er en standardsstørrelse, og vil derfor passe til en almindelig pude.
Sengesættene kan tåle vask ved 60 grader i vaskemaskinen.
De lange fibre gør egyptisk bomuld til et materiale, som alle mennesker vil synes om. Hvem kan ikke lide et lækkert blødt sengesæt?

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på bomuld og egyptisk bomuld?

Den store forskel på egyptisk bomuld og almindelig bomuld er, at egyptiske bomuldsfibre er længere end almindelig bomuldsfibre. De lange fine bomuldsfibre gør, at sengetøjet bliver super blødt. Det er vigtigt at have lange fibre, for at kunne producere en stærk og fin tråd. Bomuldsfibre fra Egypten kan blive mellem 30-50 mm, og anses derfor for at være den bedste og fineste bomuld i verden. De lange fibre gør, at de er stærkere og mere holdbare end bomuldsfibre. Egyptisk bomuld er et af de fineste kvaliteter, som produceres i dag til at lave sengetøj af. Sengelinned i egyptisk bomuld giver en lækker komfort. Den lækre komfort gør, at sengetøj i egyptisk bomuld kan virke lidt mere luksuriøst end andet materiale.


Hvor lang er jeres leveringstid?

Hvis du lægger ordren inden kl 14:00, vil vi gøre alt for at fragtmanden får den med samme dag. Du vil dermed modtage pakken dagen efter.


Hvad betyder TC?

Du er måske stødt på fagbegrebet TC, når du har kigget på sengetøj? TC betyder antal tråde. Hvis et sæt sengetøj har TC300, så betyder det, at tekstilerne er vævet med 150 tråde vandret og lodret. TC betyder, altså hvor mange tråde det kræver for at væve en tomme stof. Jo højere TC jo mere tætvævet er det også.


Hvordan skal sengetøj i egyptisk bomuld vaskes?

Sengetøj i egyptisk bomuld har ikke nogen særlige anvisninger, når det kommer til vask. Sengetøjet kan tåle at blive vasket ved 60 grader i vaskemaskinen samt at komme i tørretumbleren. Derudover kan du også stryge sengetøjet. Det er dog altid en god ide at tjekke vaskeanvisningen på dit sengesæt, inden du smider det i vaskemaskinen.Vi har lavet en vaskeguide. Læs vaskeguiden her.