2 pak - Morfeus hovedpudebetræk | 60 x 63 cm

Vælg Farve
DKK 550,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Vi sender straks.

●  100 % bomuld

●  Smukke detaljer

●  Fås i 4 skønne farver

●  Holder farve og pasform

●  Der er lynlås i hovedpudebetrækkene

●  Hovedpudebetrækkene er OEKO-TEX certificeret
Beskrivelse
Hovedpudebetrækkene kommer i en pakke med 2 stk., og måler 60 x 63 cm, hvilket svarer til den danske standardstørrelse for hovedpudebetræk. De er lavet i en super lækker bomuld, af høj kvalitet. Hovedpudebetrækkene er med lynlås. Derudover er de sanforiseret, hvilket betyder, at de holder deres form og størrelse. Foruden at være sanforiseret, så er bomulden også merceriseret, hvilket betyder, at bomuldsfibrene bliver styrket. Dermed bliver sengetøjet blødere samt det får en bedre absorberingsevne.
Hovedpudebetrækket kan fås i 4 smukke farver. 4 smukke farver som vil passe smukt i alle soveværelser. Pudebetrækket har smukke detaljer som f.eks. pipingen omkring din hovedpude. Dette er med til at give sengetøjet klassisk og stilrent look.

Pudebetrækkene er OEKO-TEX certificeret. Dette er din garanti for at hovedpudebetrækkene er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer. Derudover er hovedpudebetrækkene allergivenlige. Hovedpudebetrækkene kan vaskes på 60 grader i din vaskemaskine. De kan derudover også holde til at komme i tørretumbleren samt at blive strøget.
Specifikationer
Størrelse
60 x 63 cm
Materiale
Bomuld
Lynlås
Ja
Tørrertumbler
Ja
OEKO-TEX certificeret
Ja, hovedpudebetrækket er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer
Mærke
Morfeus

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro