Morfeus faconlagen | 180 x 210 cm

Vælg Farve
Før DKK 1.530,00
DKK 918,00
SparDKK 612,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Vi sender straks.


● 100 % bomuld

● Faconlagen - Lagen til din boksmadras

● Holder form og størrelse

● Elastik rundt i kanten

● OEKO - TEX certificeret

● Fås i flere farver
Beskrivelse
Dette skønne lagen er lavet i en lækker bomuld med en stærkt TC250 percale vævning. Lagnet er lækker blødt og er i en super kvalitet. Percale vævningen gør også at lagnet få en mat finish. Lagnet er et faconlagen, og passer dermed både til din topmadras og din boksmadras. Faconlagnet er 40 cm i højden, og har elastik hele vejen rundt i kanten. Du skal være opmærksom på, at dine madrasser ikke er for høje, da lagnet skal kunne nå ind under madrasserne. En tommelfingerregel er jo længere ind under din madras et faconlagen kan komme, jo bedre fast sidder den. Lagnet rykker sig derfor ikke rundt. Lagnet er 180 x 210 cm, hvilket passer til en almindelig dobbeltseng med ekstra længde. Lagnet kommer i en lækker æske, og vil derfor være oplagt som en gaveidé.

Kuvertlagnet er sanforiseret, hvilket betyder at lagnet kun kan krype 1 %. Lagnet holder dermed dens form samt størrelse. Foruden at være sanforiseret, så er bomulden også merceriseret, hvilket betyder, at bomuldsfibrene bliver styrket. Dermed bliver lagnet blødere samt det får en bedre absorberingsevne.

Lagnet kan fås i 4 smukke farver. Du kan få sengetøj i nøjagtig samme farve. Søg efter Morfeus sengetøj i søgefeltet.

Faconlagnet er OEKO-TEX certificeret. Dette er din garanti for at lagnet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer. Derudover er lagnet allergivenligt. Lagnet kan vaskes på 60 grader i din vaskemaskine. Det kan derudover også holde til at komme i tørretumbleren samt at blive strøget.

Er du i tvivl om hvilket lagen du skal have? Vi har har lavet en guide til dig, for at gøre det nemmere for dig at vælge det rigtige lagen. ​Læs mere om, hvordan du vælger det rigtig lagen..
Specifikationer
Type
Faconlagen
Størrelse
180 x 210 cm
Højde
40 cm
Materiale
100 % bomuld
Mærke
Morfeus
Elastik
Ja, lagnet er med elastik
Allergivenlig
Ja
OEKO-TEX certificeret
Ja, lagnet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer
Vask
60 grader
Tørretumbler
Ja

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro