Hästens samlebeslag til boksmadrasser
Før DKK 250,00
Hästens pure white dynebetræk 240x220
Før DKK 3.600,00
Hästens håndklæde 50x100
Før DKK 530,00
stk. v/1 stk.
DKK 375,00
stk. v/3 stk.
DKK 333,00
Hästens badehåndklæde | 70 x 140
Før DKK 1.020,00

Læs mere om Hästens

Veludvilede Hästens kunder siden 1852


Hästens går rigtig mange år tilbage, hele 6 generationer. Det startede med en sadelmagere ved navn Pehr Adolf Janson i 1952. På det tidspunkt fungerede sadelmager også som møbelpolstrer, der fremstillede puder og polstermøbler, samt madrasser som blev fyldt med krølhår og hestehalehår.

Hans fabrik lå i en lille by i Sverige ved navn Köping, hvor den, stadig ligger i dag. Ideen der lå til grund for den første Hästens seng, var at producere en seng, der var i harmoni med sine beboer, bare helt enkle naturmaterialer, som uld, bomuld, hør, hestehår, og ikke mindst holdbart nordsvensk fyrretræ, alt sammen håndlavet til den fineste Hästens seng.
Han havde den indstilling til tingene, at ikke noget var så godt, at det ikke kunne gøres bedre, og det har været de ord der har fulgt dem hele vejen til toppen hvor de nu er i dag.

Læs mere om vores Hästens senge her!


Her kan du læse lidt mere omkring vores udvalg af senge fra det velkendte mærke Hästens. Hästens er et af de ældste senge mærker i landet, og deres erfaring er opbygget gennem mere end 165 år.
Derfor er vi helt sikre på, at vi ved det er kvalitetssenge vi tilbyder dig her hos Søvn & Comfort, hvis du køber en seng fra Hästens.

ikke nok med deres let genkendelige design vil komme til udtryk i dit soveværelse, så vil din kommende Hästens seng også give dig en helt ny dimension af komfort.
Denne komfort har de skabt gennem brugen af de bedste materialer i alle aspekter af produktionen.

Hestehår som sørger for at fugten forbliver ude, samtidig med at frisk luft frit kan flyde ind. Dertil kan brugen af uld, sikrer dig varme når det er koldt, samtidig med at det også bibeholder en kulde, de dage hvor der varmt. Og når man så oveni, ud over et virkelig lækkert design, også får bomuld i den fineste form, så får man en blødhed og en komfort, der ikke matches af ret mange andre senge mærker.

Størrelser i Hästens senge


Er du i tvivl om størrelser, eller kunne du godt tænke dig at prøve din Hästens seng inden du køber den? Så kan du bare kigge ud til os på Herningvej 76 i Holstebro. Vi står klar til at tilbyde dig den bedste rådgivning, både hvad angår valg af den rigtige seng, den rigtige størrelse, samt hvilket tilbehør der er optimalt hertil.

Hästens senge fås i alle størrelser, de er håndlavet, så om du mangler en Hästens seng 140x200 eller en 210x210 så det er kun dig der sætter grænsen.

Materialer i en Hästens seng


Svensk kvalitet, og et fantastisk håndværk til at lave de allerbedste senge i verden ligger dybt i Hästens og i alt hvad de laver.
Den perfekte søvn kommer fra naturen, hvor de fineste materialer bliver skabt til din hästens seng.

FYRRETRÆ


Alle Hästens senge bliver lavet med en god solid træramme, Rammerne er lavet af nøje udvalgte fyrretræ fra de nordsvenske skove, hvor træerne vokser langsommere. Dette gør træet ekstra stærk.

FJEDRE


Fjedre er noget alle senge skal have og er en rigtig vigtig del af en seng. Hästens fjedre er fremstillet udelukkende kun i sverige. Alle senge indeholder 2 eller flere samarbejdende fjedersystemer der kaldes Bonell fjedre og posefjeder som er i højeste kvalitet. De er bløde og fleksible, så overfladen føles behagelig, og et fastere lag under, for at give en dyb støtte.

HØR


Hør har gjort det behagelig at sove for mange mennesker. Mange ved ikke alle de gode egenskaber ved hør, det gør at det er et underspillet materiale med mange sundhedsmæssige fordele. En af de mange fordele ved Hør er, at det er et utroligt slidstærkt materiale, det afleder statisk elektricitet væk fra kroppen, derved hjælper det dig med at sove roligt, For at hindre knirkelyde og vibrationer beskytter vi fjedersystemet i vores træramme med 2 kraftige hørmåtter.

KRØLHÅR


Er der noget dårligt at sige? Nej, bestemt ikke! Vi synes det er verdens bedste materiale. Hver eneste lille krølhår er blevet vasket i kogende vand, skyllet grundigt, inden det spindes op og desinficeres. Der er under processen ikke brugt nogen kemikalier. På 100% naturligvis forvandles de glatte hestehår til små spiraler. Hver eneste lille Krølhår fungere derfor som små fjedre, der samarbejder med alle de andre fjederlag i din seng.

Hvilket gør at hver eneste lille del af din krop bliver støttet ensartet og giver en afslappet og god komfort. En anden mærkværdig egenskab krølhår har, er at det er ekstremt ventilerende. Hvert lille hårstrå kan man forestille sig som et lille hult rør, med en mikroskopisk luft funktion, der fjerner fugt og lukker frisk luft ind igen. Det er så fantastisk, at du kan putte krølhår i vand, og ved et lille ryst, tørre det næsten øjeblikkeligt. Krølhår kan absorbere op til 30% af sin egen vægt i fugt, hvilket der betyder at du sandsynligt kan få en tør, dyb og uafbrudt søvn.

BOMULD - ULD


I en Hästens seng er bomuld og uld lavet til en blanding, da deres egenskaber komplimentere hinanden godt, og er bestemt også et godt match til krølhår.

Bomuld har nogle fantastiske egenskaber, det er muligvis fra naturens side er det mest bløde materiale du kan få, som giver en vidunderlig komfort og er meget åndbart. Det gør at kroppen kan få lov til at ånde i løbet af natten.

Uld er fantastisk til alle årstider, det er køligt når du har det varmt, og varmer når du har det koldt. Derved giver det dig den helt rigtige temperature når du skal sove. Vidste du også godt at uld er selvrensende? Uld indeholder lanolin, som man egentlig godt kan kalde naturens sæbe. Når lanolinen kommer i kontakt med sved, omdannes lanolinen til sæbe og renser sig selv. Det er dermed også lugtafvisende, og er jo en fantastisk egenskab. Uld har desuden også fra naturens side en modstandskraft mod ild, uld er derfor en af verdens mest brandhæmmende fibre.

Levering af din Hästens seng


Derudover levere og montere vi også din hästens seng gratis til alle steder i hele Danmark. Så den er klar til en god nat. Vi rydder også op efter os selv, og efterlader hverken pap eller emballage.  

Så det er bare med at få den bestilt med det samme, så du hurtigst muligt kan komme til at nyde en god nattesøvn igen.