Læs mere om Hästens her!
Her kan du læse lidt mere omkring vores udvalg af senge fra det velkendte mærke Hästens. Hästens er et af de ældste sengemærker i landet, og deres erfaring er opbygget gennem mere  end 150 år. Derfor er vi helt sikre på, at vi ved det er kvalitetssenge vi tilbyder dig her hos Søvn & Comfort, hvis du køber en seng fra Hästens. Ikke nok med deres letgenkendelige design vil komme til at pryde dit soveværelse, så vil din kommende Hästens seng også give dig en helt ny dimension af komfort. Denne komfort har de skabt gennem brugen af de bedste materialer i alle aspekter af produktionen. Hestehår som sørger for at fugten forbliver ude, samtidig med at frisk luft frit kan flyde ind. Dertil kan du ligge brugen af uld, som sikrer dig varme når det er koldt, samtidig med at det også bibeholder en kulde, de dage hor der varmt. Og når man så oveni, ud over et virkelig lækkert design, også får bomuld i den fineste form, så får man en blødhed og en komfort, der ikke matches af ret mange andre sengemærker.

Størrelser på Hästens seng


Er du i tvivl om størrelser, eller kunne du godt tænke dig at prøve sengen inden du køber den? Så kan du bare kigge ud til os. Vi står klar til at tilbyde dig den bedste rådgivning, både hvad angår valg af den rigtige seng, den rigtige størrelser, samt hvilket tilbehør der er optimalt hertil. Vi har bl.a. vores egen ergoterapeut som står klar med rådgivning, således du kan være sikker på du finder den bedste seng til dig.

Derudover levere vi vores senge gratis til alle steder i hele Danmark. Det er bare med at få den bestilt med det samme, så du hurtigst muligt kan komme til at nyde en god nattesøvn igen.