Derfor skal du vælge en Hästens seng

Luksus seng i rene naturmaterialer

Luksus seng i rene naturmaterialer

Hästens laver fantastiske senge i rene naturmaterialer. Hästens laver både boksmadrasser, kontinentalsenge og elevationssenge. Kendetegnet ved Hästens senge er deres håndværksmæssige fremstilling. Hver seng er nøje håndlavet af dygtige håndværkere ved hjælp af traditionelle teknikker og førsteklasses materialer. Denne omhyggelighed sikrer enestående komfort og lang levetid. Den høje kvalitet er med til at give dig en optimal støtte, når du sover.

Kernen i Hästens senge er de naturlige materialer, der anvendes i madrasserne. De bruger udelukkende naturlige materialer som bomuld, uld og hestehår, som alle har fordelagtige egenskaber for en sund og behagelig søvn hele natten. Især brugen af hestehår er bemærkelsesværdig, da det er åndbart, regulerer fugt og skaber en god temperaturbalance. Det betyder, at hvis du har tendens til at have det varmt, at du nemmere vil kunne komme af med varmen, da senge i naturmaterialer er temperaturregulerende. Hvilket vil sige, at varmen ledes væk fra din krop. Naturmaterialerne er med til at give dig den bedste søvn. God søvn er godt for dit helbred. Foruden at være temperaturregulerende og åndbar, så er naturmaterialerne og gode, når det kommer til husstøvmider. I og med at naturmaterialerne er med til at holde sengen tør, så vil husstøvmiderne ikke kunne leve der, da de trives bedst i fugtige områder.
Derudover så har Hästens sengene et unikt fjedersystem, som giver dig en god støtte, når du sover.

Hästens senge fås i flere forskellige modeller. Derudover kan en Hästens seng fås i flere fastheder og forskellige længder og breder. Med en Hästens seng er det muligt at få forskellige fastheder i samme seng. Ønsker du en blød seng, men din partner vil gerne have en mere fast seng. Det er intet problem. Hvis dette er tilfældet, så bliver jeres madras fremstillet i blød og fast madras. Dette er med til at give dig en seng der passer perfekt til dig. Hverken du eller din partner behøver at gå på kompromis med komforten med en seng fra Hästens. Hästens er kendt for deres blå og hvide tern. Hvis ikke du synes om de blå og hvide tern, så er det muligt at få ændret farven. Med en Hästens seng får du mulighed for tilpasse sengen, så den passer til dig og dine behov.

Hästens sengene bliver fremstillet i Sverige. 

Forlæng levetiden på din seng med en seng i rene naturmaterialer

Naturmaterialer er med til at forlænge levetiden på en seng. Det er de, fordi de er med til at lede sved og varme væk fra sengen. Fugten sætter sig dermed ikke i sengen. Sved og fugt som sætter sig i sengens madras,  hvilket vil skade den over tid. Hvis du vil forlænge levetiden yderligere, så anbefaler vi, at du bruger rullemadras. En rullemadras er med til at beskytte topmadrassen og/eller boksmadrassen fra slidtage. Hos os kan du også finde rullemadrasser i høj kvalitet fra Hästens i forskellige størrelser og materialer.
Se vores rullemadrasser

Levering og montering af en Hästens seng

Når du køber seng hos os, så sørger vi for, at din Hästens seng bliver leveret og monteret. Det vil sige, at når vi kører igen, så kan du give dig til at sove med det samme i din nye seng. Din seng bliver monteret og leveret af vores egne folk. Vi levere Hästens senge til hele landet.

Hästens tilbehør

Udover at have Hästens senge, så har vi også en masse Hästens tilbehør. Hos os kan du også finde Hästens sengetøj, puder og dyner.
Se vores udvalg af Hästens tilbehør
Vælg den rigtige seng, og få en god nattesøvn

Vælg den rigtige seng, og få en god nattesøvn

Er du i tvivl om, hvilken seng du skal have, så er du mere end velkommen til at besøge os i vores fysiske butik i Holstebro. Her står vi klar til at rådgive dig til at hvad angår valg af den helt rigtige seng samt tilbehør. Det er vigtigt, at finde den seng der passer til netop dig, da det vil give dig en bedre søvn. Vi har alle ovenstående senge udstillet i butikken, som du kan prøve. Hos os finder du Midt- og Vestjyllands største sortiment af Hästens senge samt tilbehør.