Arata faconlagen | 90 x 200 cm
Arata faconlagen | 90 x 200 cm
Arata faconlagen | 90 x 200 cm
Arata faconlagen | 90 x 200 cm

Arata faconlagen | 90 x 200 cm

Vælg Farve
Før DKK 599,00
DKK 299,00
SparDKK 300,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Vi sender straks.


● Blødt lagen

● Faconlagen

● Bomuld

● Elastik i kanten

● Fås i flere farver
Beskrivelse
Dette skønne lagen er lavet i en 100% bomuld. Lagnet er lækker blødt og er i en super kvalitet. Lagnets vævningen gør, at lagnet får en mat finish. Det er derned ikke et glat lagen. Lagnet kategoriseres som et faconlagen. Du kan dermed bruge lagnet omkring din topmadras og boksmadras. For at lagnet sidder bedst muligt, anbefaler vi, at du bruger lagnet til både din boksmads eller i kombination med din boksmadras og topmadras. Hvis du blot bruger den til din topmadras, vil den ikke sidde så stramt. Faconlagnet er 40 cm i højden, og har elastik hele vejen rundt i kanten. Du skal være opmærksom på, at dine madrasser ikke er for høje, da lagnet skal kunne nå ind under din madras. En tommelfingerregel er jo længere ind under din madras et faconlagen kan komme, jo bedre fast sidder den. Lagnet rykker sig derfor ikke rundt. Lagnet er 90 x 200 cm. Lagnet passer derfor til en almindelig enkeltmandsseng.

Faconlagnet er sanforiseret, hvilket betyder, at lagnet kun kan krype en smule. Lagnet holder dermed dens form samt størrelse. Faconlagnet er OEKO-TEX certificeret. Dette er din garanti for, at lagnet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer. Derudover er lagnet allergivenligt. Lagnet kan vaskes på 60 grader i din vaskemaskine. Det kan derudover også holde til at komme i tørretumbleren samt at blive strøget.

Er du i tvivl om hvilket lagen du skal have? Vi har har lavet en guide til dig, for at gøre det nemmere for dig at vælge det rigtige lagen. ​Læs mere om, hvordan du vælger det rigtig lagen..
Specifikationer
Type
Faconlagen
Størrelse
90 x 200 cm
Højde
40 cm
Materiale
100 % bomuld
Mærke
Arata
Elastik
Ja, lagnet er med elastik
Allergivenlig
Ja
OEKO-TEX certificeret
Ja, lagnet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer
Vask
60 grader
Tørretumbler
Ja

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro