Sofire lændepude
Sofire lændepude
Sofire lændepude

Sofire lændepude

Før DKK 639,00
DKK 299,00
SparDKK 340,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Bestil inden 14:00 og vi sender samme hverdag


●  Lækker lændepude

●  Giver god støtte

●  Kan reguleres  
Beskrivelse
Døjer du med ondt i lænden eller ryggen?
Så er det måske denne lændepude du mangler. Puden giver dejlig støtte til din lænd og din ryg. Du kan både bruge den til at sætte på eksempelvis spisestole eller til bilen, hvis du skal ud at køre langt. Man kan nemt komme til at falde sammen, hvis man sidder for længe i samme stilling, hvilket kan give gener i lænd og ryg.

Puden er nemt at tage med på farten. Udover at du kan bruge den derhjemme, så kan du også tage den med i byen, hvis du eksempelvis skal besøge nogle. Det kan godt være hårdt at sidde på en stol i mange timer i streg. Her vil puden gå ind at give støtte til din ryg og lænd. Den er nem at tage med. det kan man til middagsselskaber

Puden er betrukket med 3D stof der hvor du skal have din ryg. Dette gør, at det er nemmere for dig at ånde, når du bruger den. Du kommer dermed ikke til at opleve, at du bliver våd på ryggen af varme. Bagpå puden er der seler for at holde på puden. Derudover kan du justere elastikkerne så puden sidder optimalt og giver dig den bedste støtte. I begge sider går puden op for at øge din komfort og give den bedste støtte.

Pudens betræk er lækker og blød. Betrækket kan vaskes i hånden eller på 40 grader i din vaskemaskine. Betrækket kan ikke tåle at komme i tørretumbleren. Derudover må du heller ikke stryge.

Størrelsen på puden er L38,5 B33 H11 cm
Specifikationer
Type
Lændepude
Størrelse
L38,5 B33 H11 cm
Farve
Grå
Åndbar
Ja
Vask
Ja, vask betrækket på 40 grader
Lukning
Lynlås
Tørretumbling
Nej

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro