Renforce sengetøj | 200 x 220 cm Judith Turquoise

Renforce sengetøj | 200 x 220 cm Judith Turquoise

(1)
Vælg Farve: Judith Turquoise
DKK 750,00
Samkøbsrabat - Renforce sengetøj – Spar 30%
ass. DKK 525,00 (30 %)

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Bestil inden 14:00 og vi sender samme hverdag
●  Sengetøj til dobbeltdyne

●  100 % bomuld

●  Fås i et væld af mønstre

●  Ikke glat sengetøj

●  Lynlås i både dynebetræk og pudebetræk

●  Sengetøjet er OEKO-TEX certificeret
Beskrivelse
Sengetøjet er blødt og behageligt. Dette sengetøj er lavet i 100 % bomuld med en renforce vævning. Renforce er knap så glat som sengetøjet lavet af f.eks. bomuldssatin kan være. Vores Renforce sengetøj har en mat overflade. Så hvis du ikke vil have, at dit sengetøj er så glat, så kan du med fordel vælge sengetøj med en renforce vævning. Derudover er en renforce vævning stærkere og mere holdbar end f.eks. en satinvævning.

Sengesættet består af 2 x hovedpudebetræk samt 1 x dynebetræk. Hovedpudebetrækkene er 60 x 63 cm, hvilket er den danske standardstørrelse for hovedpudebetræk. Dynebetrækket er 200 x 220 cm, og passer dermed til en almindelig dobbeltdyne. Både hovedpudebetræk og dynebetræk er med lynlås.

 Sengetøjet kan fås i flere smukke print og mønstre. Sengetøjet er til dig der kan lide mønster og synes ensfarvet sengetøj er for kedeligt.

Sengetøjet er OEKO-TEX certificeret. Dette er din garanti for at sengetøjet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer. Derudover er sengetøjet allergivenligt. Sengetøjet kan vaskes på 60 grader i din vaskemaskine. Det kan derudover også holde til at komme i tørretumbleren samt at blive strøget.

Hvis du står og mangler en gaveidé, så er sengetøj er oplagt. Vi kender vel allesammen dem som har altid og ikke rigtig ønsker sig noget. Sengetøj er en luksusgave, for der er vel ikke noget bedre end at få nyt sengetøj. Alle kan bruge nyt sengetøj, hvad end om det er til ham eller hende. Sengetøj er også en god gaveidé til ham eller hende der skal eller lige er flyttet hjemmefra.

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro