Morfeus kuvertlagen | 210 x 210 cm

Vælg Farve
DKK 1.590,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Vi sender straks.


● 100 % lækker bomuld

● Kuvertlagen - Lagen til din topmadras

● Holder form og størrelse

● OEKO - TEX certificeret

● Fås i flere farver
Beskrivelse
Dette skønne lagen er lavet i en lækker bomuld med en stærkt TC250 percale vævning. Lagnet er lækker blødt og er i en super kvalitet. Percale vævningen gør også at lagnet få en mat finish. Lagnet er et kuvertlagen, hvilket vil sige, at det er et lagen til din topmadras, og er 8 cm i højden. Der er ingen elastik i kuvertlagner. Til gengæld går lagnet langt ind under din topmadras, hvilket gør at lagnet sidder som det skal. Lagnet er 210 x 210 cm. Kuvertlagnet kommer i en lækker æske, og vil derfor være oplagt som en gaveidé.

Kuvertlagnet er sanforiseret, hvilket betyder at lagnet kun kan krympe 1 %. Lagnet holder dermed dens form samt størrelse. Foruden at være sanforiseret, så er bomulden også merceriseret, hvilket betyder, at bomuldsfibrene bliver styrket. Dermed bliver lagnet blødere samt det får en bedre absorberingsevne.

Lagnet kan fås i 4 smukke farver.

Kuvertlagnet er OEKO-TEX certificeret. Dette er din garanti for at lagnet  er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer. Derudover er lagnet allergivenligt. Lagnet kan vaskes på 60 grader i din vaskemaskine. Det kan derudover også holde til at komme i tørretumbleren samt at blive strøget.

Kuvertlagner skal lægges på sengen på en anden måde en lagner som eksempelvis faconlagner og fladlagner. I videoen nedenfor viser Alexander hvordan du nemmest kan lægge et kuvertlagen på din seng.


Er du i tvivl om hvilket lagen du skal have? Vi har har lavet en guide til dig, for at gøre det nemmere for dig at vælge det rigtige lagen. ​Læs mere om, hvordan du vælger det rigtig lagen..
Specifikationer
Type
Kuvertlagen
Størrelse
210 x 210 cm
Højde
8 cm
Materiale
100 % bomuld
Mærke
Morfeus
Elastik
Nej, lagnet er uden elastik
Allergivenlig
Ja
OEKO-TEX certificeret
Ja, lagnet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer
Vask
60 grader
Tørretumbler
Ja

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro