Morfeus hovedpude med gåsedun | Mellem | 50 x 70 cm

Morfeus hovedpude med gåsedun | Mellem | 50 x 70 cm

DKK 1.399,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Bestil inden 14:00 og vi sender samme hverdag

● Lækker hovedpude med gåsedun

● Mellem hovedpude

● OEKO-TEX certficeret

● NOMITE certificeret

● Produceret i Danmark
Beskrivelse
Denne skønne hovedpude er med lækre gåsedun. Morfeus hovedpuden består af gåsedun. Hovedpuden er lavet i høj kvalitet med lette, store og stærke gåsedun indeni, fordelt i 3 kamre. De tre kamre er med til at sikre, at gåsedunene fordeles jævnt. I de 2 ydersete kamre er der bløde og fine gåsedun. De yderste kamre består af 100% gåsedun. I det midterste kammer befinder de mere faste dun sig. Dette sikre at hovedpuden ikke falder sammen. Det inderste kammer indeholder 30% gåsedun og 70% småfjer. En 3 kammer hovedpude giver også ofte mere støtte til din nakke og hoved end en 1 kammers hovedpude gør.
Hovedpudens vår er lavet i 100 % bomuldsbatist.

Hovedpuden kategoriseres som en medium hovedpude. Hovedpuden er til dig som sover på siden, på ryggen og på maven. Du skal dog passe på med ikke at vælge en for høj pude, når du sover på maven, da det kan give gener i nakken. Morfeus puden kan også anvendes som pyntepude. Morfeus hovedpuden kan også fås i andre størrelser. Se puderne her.

Hovedpuden måler 50 x 70 cm. Find hovedpudebetræk der passer til hovedpuden her.. Det skal lige siges, at du godt kan bruge et hovedpudebetræk der er 60 x 63, hvilket er dansk standardsstørrelse. Du skal bare lige være opmærksom på, at hovedpuden godt kan blive en smule højere og lidt mere kompakt.

Morfeus hovedpuden er OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at hovedpuden er testet og fri for sundhedsskadelige kemikalier og stoffer. Hovedpuden er NOMITE certificeret, hvilket betyder at betrækket på hovedpuden er så tætvævet, at husstøvmider har meget svært ved at ro og leve i hovedpuden.

Du kan vaske hovedpuden ved 60 grader. Vi anbefaler dog ikke, at du vasker din hovedpude særlig ofte, da en vask kan være med til at skade moskusdunene i din hovedpude, så de knækker. Hovedpuden kan derfor godt virke flad. Når du vasker din hovedpude er det vigtigt, at du lader den tørre så lang tid som overhovedet muligt, for at sikre, at dunene er tørret helt ud. Det er derfor en god ide at smide puden i din tørretumbler.

Morfeus puden er produceret i Danmark af Dykon.

Det kan godt tage tid at vænne sig til en ny hovedpude. Sådan vænner du dig til din nye hovedpude.
Specifikationer
Type
Dunhovedpude
Størrelse
50 x 70 cm
Fyld
Gåsedun
Fyld vægt
645 g
Vår
100% bomuldsbatist
Høj/medium/lav
Medium
Vask
60 grader
Tørretumbling
Ja
Klasse 1 dun er anvendt
Ja
Downafresh
ja
Oekotex
Ja
Produktion
Dansk

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro