Morfeus dyne med gåsedun | Lun | 200 x 220 cm
Morfeus dyne med gåsedun | Lun | 200 x 220 cm

Morfeus dyne med gåsedun | Lun | 200 x 220 cm

DKK 6.665,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Bestil inden 14:00 og vi sender samme hverdag

●  Dyne med lækre gåsedun.

●  Lun dyne ( Helårsdyne )

●  Let og fluffy

●  Produceret i Danmark
Beskrivelse
Morfeus dyne med gåsedun er det perfekte valg til at skabe et behageligt og komfortabelt miljø i soveværelset. Den er konstrueret med kassettesyning og er lavet af 100% gåsedun af højeste kvalitet.

Dynen er 200 x 220 cm, hvilket er dobbeltdyne i dansk standardsstørrelse. Den er let og fluffy, så du kan nyde de dejlige, luftige kvaliteter af gåsedun. Dynen er en helårsdyne, så du kan bruge dynen året rundt. Dynen er til dig, som ikke har det for varmt eller for koldt, når du sover. Dynen har en bæreevne 12. Det vil sige, at dynen er rigtig god til at holde på den varmegrad, som den har.

Morfeus dyne er produceret i Danmark og er OEKO-TEX certificeret, så du kan være sikker på, at du får en kvalitetsdyne, der er fri for kemikalier og skadelige stoffer. Den er NOMITE certificeret. Det vil sige, at dynens betræk er så tætvævet, at husstøvmider har meget svært ved at trænge ind i dynen. En anden fordel ved at vælge en Morfeus dyne er, at du har mulighed for at binde vores bambus sengetøj. fast til dynen. Du har dermed mere styr på dynen, og du undgår at dynen ender i ene ende af dynebetrækket.

Dynen kan vaskes ved 60 grader i vaskemaskinen. Vi anbefaler dog ikke, at du vasker den særlig tit, da vask kan skade dunene og deres isoleringsevne. Når du vasker den, så er det vigtigt, at dynen får lov til at tørre ud. Morfeus dynen kan også tåle at komme i tørretumbleren. Hvis du føler, at din dyne er blevet lidt flad, så kan du putte den i tørretumbleren, og gøre den mere fluffy og lækker.

Hvis du leder efter en komfortabel og luksuriøs dyne, der er lavet af den bedste gåsedun, så er Morfeus dyne et godt valg. Den vil give dig en behagelig nats søvn og holde dig varm og komfortabel hele året.

Hør Frederik fortælle om Morfeus dynen i nedenstående video


Specifikationer
Downafresh (kvalitetsmærket)
Ja
Type
Dundyne med gåsedun
Størrelse
200 x 220 cm
Konstruktion
Kassettesyet
Varmegrad
Helårsdyne
Bæreevne
800 (12)
Sval/lun/varm
Lun
Fyld
100% gåsedun
Dunklasse
Klasse 1 dun
Vask
60 grader
Oekotex
Ja
Tørretumbling
Ja
Nomite (husstøvmide tæt vår)
Ja
Produktion
Dansk

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro