Kneer stræk lagen 180x200-200x220 / vandseng 2263  lysblå

DKK 1.199,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Bestil inden 14:00 og vi sender samme hverdag

●  Lagen til vandseng

●  Lagen i lækker bomuld

●  Passer til en almindelig dobbeltseng

●  Fås i flere farver – Se farverne.
Beskrivelse
Dette skønne stræklagen fra Kneer er lavet i den lækreste kvalitet. Lagnet er kraftigt og lækker og der er godt med stræk i lagnet. Kneer lagnet er lavet i 50% bomuld, 45% modal og 5% elastan. Kombinationen af disse materialer gør, at lagnet bliver blødt og lækkert.

Størrelsen på lagnet er 180 x 200 – 200/220 cm, hvilket betyder, at lagnet passer til en almindelig dobbeltseng i standardsstørrelse og dem med ekstra længde. Lagnet lan både bruges til "almindelige senge" og vandssenge. Kneer stræklagner er specielt gode, hvis du har en vandseng, da der er ekstra godt med stræk på liggeoverfladen. Lagnet kan dermed give sig korrekt sammen med det fleksible underlag.

Dette lagen er blåt, men kan også fås i andre farver. Se farverne her Se farverne her.
Lagnet har en højde på ca 35 cm, og kan dermed passe til madrasser op til 30 cm. Lagnet kan både bruges til boksmadrasser, men også topmadrasser alene. Stræklagnet er produceret med en kraftig elastik hele vejen rundt i kanten. Elastikken er med til at holde lagnet bedre på plads på madrassen.

Lagnet er OEKO-TEX certificeret, hvilket er din garanti for, at stræklagnet ikke holdeholder skadelige kemikalier og stoffer. Du kan vaske lagnet ved 60 grader. Derudover så kan det også tåle at komme i tørretumbleren.
Specifikationer
Type
Stræklagen
Størrelse
180 x 200 cm
Højde
35 cm
Mærke
Kneer
Elastik
Ja, lagnet er med elastik
OEKO-TEX certificeret
Ja, lagnet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer
Vask
60 grader
Tørretumbler
Ja
Farve
Blå

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro