Fordele ved at sove med en hovedpude i latex

Er det ved at være tid til at udskifte dine nuværende hovedpuder? Hovedpuder kan fås i flere forkskellige materialer. Hvert materiale har sine fordele og egenskaber. Vi forstår godt, hvis du er lidt forvirret over, hvilken hovedpude, som du skal vælge. Der er virkelig også mange at vælge i mellem. Grunden til at der er så mange hovedpuder er, fordi er forskellige, og vi har derfor forskellige behov. Så der skal derfor være en hovedpude til alle. Nedenfor kan du læse mere om hvilke fordele der er ved at sove med hovedpuder i latex.

Hvilke fordele er der ved at sove med en hovedpude i latex?

Hvilke fordele er der ved at sove med en hovedpude i latex?

En latex hovedpude har flere fordele. Hvis du sammenligner hovedpude i latex med en dunpude, er en latex hovedpude mere fast i det end en dunpude er. Den mere faste form giver mere støtte til dit hoved og din nakke. En hovedpude i latex er trykaflastende. Det betyder, at den går ind og reducere trykket på dine skuldre og nakke. Dette kan være gavnligt for dig, der lider af smerter eller spændinger i disse områder. Det skal lige siges, at "hårdheden" eller "fastheden" kan variere. Latex hovedpuden er god til at holde sin form. Årsagen til dette er dens kerne. Du har derfor en god hovedpude i mange år. Du ser ikke, at din hovedpude falder sammen på samme måde som en dunpude f.eks. gør.

Vores sortiment af hovedpuder i latex

Vi har nøje udvalgt vores sortiment af puder, for at give dig muligheden for at vælge lækre hovedpuder i høj kvalitet. Vores sortiment af latex hovedpuder består af f.eks. af anerkendte brands som Wonderland Beds og Viking Beds. Nogle af vores hovedpuder i latex kan fås i flere højder. De fås både i medium og lave modeller. Den lave model er særlig tiltænkt til dig der sover på maven. Det er den, fordi det er vigtigt at du ikke ligger med en hovedpude der er for høj. Dette kan give dig gener i f.eks. nakken. Hvis du sover med en ergonomisk hovedpude nu, så kender du nok med problemstillingen omkring ergonomiske hovedpuder og pudebetræk. Det kan godt være ret svært at finde et pudebetræk der passer til en ergonomisk hovedpude, fordi ergonomiske hovedpuder kan fås i mange forskellige former og størrelser. Men bare rolig – du vil nemt kunne finde et pudebetræk til vores vores hovedpuder i latex. Vores latex puder har målene 40 x 60 cm og 50 x 60 cm. Find pudebetræk her

Se hovedpuder i latex
Kan en hovedpude i lates vaskes?

Kan en hovedpude i lates vaskes?

De fleste hovedpuder i latex kan ikke vaskes. Nogle hovedpuder i latex har et betræk som kan vaskes ved 40-60 grader i vaskemaskinen. Inden du smider betrækket ind i vaskemaskinen, så tjek lige for en sikkerhedsskyld, at det kan kan tåle at blive vasket. 
Sørg for at puden får lov til at ånde og tørre hver dag, for at undgå husstøvmider, da de lever bedst i fugtige miljøer. Vi anbefaler ikke, at du smider en dyne eller et sengetæppe hen over puden. Det gør vi ikke fordi det er med til at holde på varmen. Den fugt og sved som du har udledt om natten vil ikke kunne komme ud, hvilket gør puden fugtigt. Du giver dermed gode vilkår får husstøvmider og andre levende organismer.


Om forfatteren

Denne artikel er skrevet af Flemming. Flemming har mere end 30 års erfaring indenfor salg af senge og tilbehør, og ved derfor en masse om det. Det er højt sandsynligt også ham, som du får fat i, hvis du ringer eller skriver en mail til os. Han sidder altid klar til at besvare din spørgsmål bedst muligt.