Bruger-test af kølende hovedpuder

Bruger-test af kølende hovedpuder

Bruger-test af kølende hovedpuder

Hvem er bedst til at teste produkter? Svaret er brugerne selv. Derfor fik vi 6 af vores følgere på Facebook til at teste hovedpuderne Nuuk og Thule fra Znooze.
Resultatet blev 4 ud af 5 stjerner på en samlet vurdering og testpersonerne skrev bl.a. sådan her om hovedpuderne: "Jeg oplever, at jeg sveder mindre og føler mig mere veludhvilet".

For nogle uger siden søgte vi på vores Facebook side testpersoner til hovedpuderne Nuuk og Thule fra Znooze. Det specielle ved disse hovedpuder er deres kølende felt.

Vi fik en masse henvendelser fra interesserede testpersoner, og udvalgte i alt 6 personer i alderen 35-50 år, mænd og kvinder, og spredt ud over hele landet.

3 af respondenterne skulle teste Thule, og de andre 3 Nuuk. Nu cirka 3 uger efter, har vi svaret på deres tests. De har alle skulle besvare et elektronisk spørgeskema.

Hvad siger testpersonerne om hovedpuderne?

Først og fremmest skulle de komme med en generel vurdering, på en vurderingsskala fra meget dårlig – dårlig – middel – god – meget god. Hovedpuderne scorer samlet 4,17 point ud af maksimum 5.

Hele 83 % svarer at det kølende felt har en virkning og en af testpersonerne svarer sådan her:
”Jeg føler det har en rigtig god effekt. Jeg føler ikke at jeg har svedt så meget som jeg plejer”.

5 ud af 6 testpersoner vil anbefale hovedpuderne til andre og grundlæggende vil de anbefale dem til personer som skal have ekstra støtte (Nuuk-puden), og til personer som sveder meget.
”En hovedpude der går langt over forventningerne!”

Både når det kommer til materiale og kvalitet får hovedpuderne fra Znooze gode anmeldelser. Begge puder bliver leveret i en praktisk taske, og er beskyttet af plastic inderst. Om emballagen skriver kunderne at det er:

   Brugbart
   Praktisk
   Flot

Har du lyst til at vide mere om hovedpuderne fra Znooze så kontakt os, eller se dem HER