Aquanova London Håndklæder | 70 x 130 cm

Aquanova London Håndklæder | 70 x 130 cm

Vælg Farve
DKK 399,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
Vælg variant for status
●  Lækre bløde håndklæder

●  Egyptisk bomuld

●  Håndklæderne bliver ikke stive

●  70 x 130 cm
Beskrivelse
Med et håndklæde i Egyptisk bomuld har du et dejligt håndklæde i mange år frem i tiden. Egyptisk bomuld er også kendt for aldrig at miste sin struktur og blødhed under vask. Du kan uden bekymringer vaske disse håndklæder i maskinen på 40 grader, og hænge dem til tørre på et tørrestativ. Håndklæderne vil stadig ikke blive stive og kalken sætter sig ikke på samme måde i håndklæder i egyptisk bomuld, som på almindelige bomulds håndklæder. Du undgår dermed at irritere din hud.

Håndklæderne fås i mange forskellige farver, så der er en farve til hver sin smag. Du kan se de forskellige farver under "farver".

Håndklædet måler 70 x 130 cm

London er vores luksus håndklæde, som med sine 600 gram per kvadratmeter, er dejlig tykke og silkeagtige med en smuk glans. London håndklædet er lavet i det unikke, bløde materiale, Egyptisk bomuld. Egyptisk bomuld beskrives som den bedste slags bomuld i verden. Det er en type bomuld, hvis ekstra lange fibre og de høje renhedsniveauer adskiller den fra andre bomuldstekstiler. Den er lækker og blød, suger fantastisk, ekstra stærk og er ekstremt slidstærk.

London håndklæderne er designet med fin strop midt på den lange side, så håndklædet hænger flot på dit badeværelse. Kanten har en dobbelt syning så formen beholdes efter vask. Håndklæderne holder farven efter vask, og behøver ikke at lægges i koldt vand før vask.

London håndklæderne er produceret og designet af belgiske Aquanova, som er kendt for at producere tekstiler i utrolig høj kvalitet. Aquanova har igennem mange år skabt en stor erfaring af tekstil produktion, som har givet dem en markedsposition, som nogen af de bedste til at producere håndklæder, bademåtter og badekåber overhovedet.

Egyptisk Bomuld:

Egyptisk bomuld regnes som en af ​​de fineste bomuld i verden med dets ELS-bomuld (ekstra lang hæfteklamme) er egyptisk bomuld et økologisk produkt fra Egypten. Den høje temperatur og klima sikrer, at det er et af de bedste steder at dyrke bomuld af høj kvalitet. De afgrøder, der dyrkes her, producerer fine, silkeagtige hæfteklammer, som kræver minimal indsats for at trække vand hurtigt, hvilket resulterer i en meget højere absorberingsevne end bomuld korte og brede hår.

Vedligeholdelse:

For at sikre, at dit håndklæde forbliver blødt og er blødt i hele sin levetid, anbefales det at overholde følgende retningslinjer:

Vask altid inden første brug, så hvert håndklæde opnår maksimal absorberingsevne og fjern eventuelle løse bomuldsstoffer og bunker.
Hvis bomuld går løs eller 'trækker', skal du blot skære dem ned for at udjævne resten af ​​håndklædet, dette påvirker på ingen måde kvaliteten af ​​håndklædet.
Vask altid hvide håndklæder på en hvid vask.
Undgå at bruge en stofbalsam, da dette reducerer absorberingsevnen.
Brug aldrig blegemiddel på et håndklæde.
Tørres det i tumbler skal der tørres med tørretumblerkugler for at hjælpe med at lufte materialet.
Bemærk, at selvom disse instruktioner er nøjagtige, skal du altid kontrollere de enkelte etiketter og plejeinstruktioner på hvert håndklæde.


Materiale: 100% egyptisk kæmmet bomuld. 600 g/m2.
Specifikationer
Type
Badehåndklæder
Størrelse
70 x 130
Farve
Flere forskellige farver
Vask
40 grader
Materiale
Bomuld
Tørretumbling
Ja, hvis du tørre det i tørretumbleren skal du tørre med tørretumblerkugler for at hjælpe med at lufte materialet.

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro