Aquanova London Håndklæder | 70 x 130 cm

Aquanova London Håndklæder | 70 x 130 cm

Vælg Farve
DKK 399,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Vi sender straks.
●  Lækre bløde håndklæder

●  Egyptisk bomuld

●  Håndklæderne bliver ikke stive

●  70 x 130 cm
Beskrivelse
Med et håndklæde i egyptisk bomuld har du et dejligt håndklæde i mange år frem i tiden. Egyptisk bomuld er også kendt for aldrig at miste sin struktur og blødhed under vask. Du kan uden bekymringer vaske disse håndklæder i maskinen på 40 grader, og smide dem i tørretumbleren. Håndklæderne vil stadig ikke blive stive og kalken sætter sig ikke på samme måde i håndklæder i egyptisk bomuld, som på almindelige bomulds håndklæder. Du undgår dermed at irritere din hud. Vores London håndklæder har en fantastisk sugeevne.

Håndklæder i egyptisk bomuld er lækre bløde. Egyptiske bomuldsfibre er længere end almindelige bomuldsfibre. Dette gør, at håndklæder i egyptisk bomuld er blødere end almindelig bomuld. Egyptisk bomuld beskrives som den bedste bomuld i verden.

Håndklæderne fås i mange forskellige farver, så der er en farve til hver sin smag. Du kan se de forskellige farver under "farver". London håndklæderne er designet med fin strop midt på den lange side, så håndklædet hænger flot på dit badeværelse. Kanten har en dobbelt syning så formen beholdes efter vask. Håndklæderne holder farven efter vask, og behøver ikke at lægges i koldt vand før vask.

Håndklædet måler 70 x 130 cm, hvilket svarer til et almindelig bådehåndklæde i standardmål.

Vedligeholdelse:
For at sikre, at dit håndklæde forbliver blødt og er blødt i hele sin levetid, anbefales det at overholde følgende retningslinjer:

Vask altid inden første brug, så hvert håndklæde opnår maksimal absorberingsevne og fjern eventuelle løse bomuldsstoffer og bunker.
Hvis bomuld går løs eller 'trækker', skal du blot skære dem ned for at udjævne resten af ​​håndklædet, dette påvirker på ingen måde kvaliteten af ​​håndklædet. Husk altid at vaske hvide håndklæder på en hvid vask. Undgå at bruge en stofbalsam, da dette reducerer absorberingsevnen. Derudover må du aldrig bruge blegemiddel på et håndklæde.
Hvis du tørrer håndklæderne i din tørretumbler, så anbefaler vi, at du bruger tørrebolde, for at hjælpe med at tørre hurtigere.

Det skal siges, at selvom vejledningen følges nøjagtigt, skal du altid kontrollere de enkelte etiketter og plejeinstruktioner på hvert håndklæde.
Specifikationer
Type
Badehåndklæder
Størrelse
70 x 130 cm
Farve
Flere forskellige farver
Vask
60 grader
Materiale
Egyptisk bomuld
Tørretumbling
Ja, hvis du tørre det i tørretumbleren skal du tørre med tørretumblerkugler for at hjælpe med at lufte materialet.

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro