Arata hovedpude med moskusdun | Mellem | 50 x 90 cm

DKK 1.398,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Bestil inden 14:00 og vi sender samme hverdag

● Lækker hovedpude med moskusdun

● Brug både som hovedpude og gavlpude

● OEKO-TEX certficeret

● NOMITE certificeret
Beskrivelse
Denne skønne hovedpude er med moskusdun. Arata hovedpuden består af 90% moskusdun og 10 % moskusfjer. Hovedpuden er lavet i høj kvalitet med lette, store og stærke moskusdun indeni, fordelt i 3 kamre. De tre kamre er med til at sikre, at moskusdunene fordeles jævnt. I de 2 ydersete kamre er der bløde og fine moskusdun. De to yderste kamre består af 90% moskusdun og 10% småfjer. I det midterste kammer befinder de mere faste dun sig. Dette sikre at hovedpuden ikke falder sammen. I det inderste kammer er 30% andedun og 70% småfjer. En 3 kammer hovedpude giver også ofte mere støtte til din nakke og hoved end en 1 kammers hovedpude gør.
Hovedpudens vår er lavet i 100 % bomuldcambric.

Hovedpuden kategoriseres som en medium hovedpude. En medium hovedpude kan være god til dig, som sover på siden, ryggen og på maven. Du skal dog passe på med, at puden ikke bliver for høj, hvis du sover på maven, så det kan skabe gener i din nakke. Arata hovedpuden kan også fås i andre størrelser. Se puderne her.

Hovedpuden måler 50 x 90 cm. Puden har flere forskellige funktioner. Du kan både bruge puden som hovedpude og som gavlpude. Find hovedpudebetræk der passer til hovedpuden her.

Arata hovedpuden er OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at hovedpuden er testet og fri for sundhedsskadelige kemikalier og stoffer. Hovedpuden er NOMITE certificeret, hvilket betyder at betrækket på hovedpuden er så tætvævet, at husstøvmider har meget svært ved at ro og leve i hovedpuden.

Du kan vaske hovedpuden ved 60 grader. Vi anbefaler dog ikke, at du vasker din hovedpude særlig ofte, da en vask kan være med til at skade moskusdunene i din hovedpude, så de knækker. Hovedpuden kan derfor godt virke flad. Når du vasker din hovedpude er det vigtigt, at du lader den tørre så lang tid som overhovedet muligt, for at sikre, at dunene er tørret helt ud. Det er derfor en god ide at smide puden i din tørretumbler.

Denne pude er dansk produceret i Danmark af Dykon.

Det kan godt tage tid at vænne sig til en ny hovedpude. Sådan vænner du dig til din nye hovedpude.
Specifikationer
Type
Dunhovedpude
Størrelse
50 x 90 cm
Fyld
Moskusdun
Fyld vægt
835 g
Vår
100% bomuldscambric
Høj/medium/lav
Medium
Vask
60 grader
Tørretumbling
Ja
Klasse 1 dun er anvendt
Ja
Downafresh
ja
Oekotex
Ja
Produktion
Dansk

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro