Arata hovedpude | Høj | 60 x 63 cm

Arata hovedpude | Høj | 60 x 63 cm

DKK 1.398,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Bestil inden 14:00 og vi sender samme hverdag

● Lækker hovedpude med moskusdun

● Høj hovedpude

● OEKO-TEX certficeret

● NOMITE certificeret
Beskrivelse
Trænger du til en ny hovedpude? En tommelfingerregel er, at man typisk skal skifte hovedpuden efter 2-3 år, for at opretholde hygiejnen og ikke mindst støtte til dit hoved og din nakke.

Denne skønne hovedpude er med moskusdun. Arata hovedpuden består af 90% moskusdun og 10 % moskusfjer. Hovedpuden er lavet i høj kvalitet med lette, store og stærke moskusdun indeni, fordelt i 3 kamre. De tre kamre er med til at sikre, at moskusdunene fordeles jævnt. I de 2 ydersete kamre er der bløde og fine moskusdun. De to yderste kamre består af 90% moskusdun og 10% småfjer. I det midterste kammer befinder de mere faste dun sig. Dette sikre at hovedpuden ikke falder sammen. I det inderste kammer er 30% andedun og 70% småfjer. En 3 kammer hovedpude giver også ofte mere støtte til din nakke og hoved end en 1 kammers hovedpude gør.
Hovedpudens vår er lavet i 100 % bomuld.

Hovedpuden kategoriseres som en høj hovedpude. Vi anbefaler ikke, at du vælger en høj hovedpude, hvis du sover på maven, da det kan give gener i din nakke, hvis dit hoved ligger for højt. Arata hovedpuden kan også fås i andre højder. Se puderne her.

Hovedpuden måler 60 x 63 cm. Den vil derfor passe til et helt almindeligt hovedpudebetræk i dansk standardsstørrelse. Find hovedpudebetræk der passer til hovedpuden her.

Arata hovedpuden er OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at hovedpuden er testet og fri for sundhedsskadelige kemikalier og stoffer. Hovedpuden er NOMITE certificeret, hvilket betyder at betrækket på hovedpuden er så tætvævet, at husstøvmider har meget svært ved at ro og leve i hovedpuden.

Du kan vaske hovedpuden ved 60 grader. Vi anbefaler dog ikke, at du vasker din hovedpude særlig ofte, da en vask kan være med til at skade moskusdunene i din hovedpude, så de knækker. Hovedpuden kan derfor godt virke flad. Når du vasker din hovedpude er det vigtigt, at du lader den tørre så lang tid som overhovedet muligt, for at sikre, at dunene er tørret helt ud. Det er derfor en god ide at smide puden i din tørretumbler.

Denne pude er dansk produceret i Danmark af Dykon.

Det kan godt tage tid at vænne sig til en ny hovedpude. Sådan vænner du dig til din nye hovedpude.
Specifikationer
Type
Dunhovedpude
Størrelse
60 x 63 cm
Fyld
Moskusdun
Fyld vægt
900 g
Vår
100% bomuld
Høj/medium/lav
Høj
Vask
60 grader
Tørretumbling
Ja
Klasse 1 dun er anvendt
Ja
Downafresh
ja
Oekotex
Ja
Produktion
Dansk

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro