Allergivenligt sengetøj – Det skal du kigge efter?

Er du på udkig efter allergivenligt sengetøj?

Når du er på jagt efter allergivenligt sengetøj, så er det vigtigt at du vælger det rigtige materiale. Sengetøj kan fås i mange forskellige materialer. Hvert materiale har sine fordele. Der er derfor også nogle materialer, som er mere allergivenlige end andre. Eksempler på allergivenligt sengetøj kan være hamp og bambus. Læs mere om materialerne længere nede på siden. Foruden at vælge et allergivenligt materiale, så kan du med fordel også kigge efter om sengetøjet er OEKO-TEX certificeret. Når sengetøj er OEKO-TEX betyder det, at sengetøjet er testet og fri for skadelige stoffer og kemikalier. 

Bambus sengetøj er det perfekte allergivenlige sengetøj

Bambus sengetøj er det perfekte allergivenlige sengetøj

Der er en masse fordele ved bambus. Et af de mange fordele er, at det antibakterielt. Det betyder, at bambus er med til at beskytte med bakterier og andre levende organismer. De antibakterielle egenskaber er derfor med til at skabe et renere og sundere miljø i soveværelset.

En anden fordel ved bambus er, at det er temperaturregulerende. Det betyder, at det leder sved og varme væk fra din krop. Bambus er derfor et tørt materialer. Husstøvmider og andre levende organismer lever bedst i fugtige områder. De lever dermed ikke godt i bambus, da det er et tørt materiale. Det skal også siges, at bambus er utrolig mild mod din hud. Vores bambus sengetøj er OEKO-TEX certificeret. Du kan derfor være sikker på, at det er testet og fri for skadelige stoffer og kemikalier.

Gå på opdagelse i vores udvalg af bambus sengetøj. Hos os finder du bambus sengetøj i et væld af smukke farver. Derudover har vi bambus sengetøj til både enkeltdyner (140x200 cm og 140x220 cm) og dobbeltdyner (200x220 cm og 240x220 cm)

Se alt bambus sengetøj
Sengetøj i hamp er også et perfekt allergivenligt valg

Sengetøj i hamp er også et perfekt allergivenligt valg

Sengetøj i hamp er også oplagt valg i forbindelse med allergivenligt sengetøj. Hamp har flere af de samme egenskaber som bambus sengetøj. Hamp sengetøj er også antibakteriel og temperaturregulerende. Sengetøj i hamp er dermed også med til at holde bakterier og andre levende organismer væk. Så tænker du måske. Jamen hvad adskiller hamp fra bambus?

Bambus har en glattere overflade end hamp har. Så er du ikke så meget til en glat overflade på dit sengetøj, så kan du med fordel vælge sengetøj i hamp. Sengetøj i hamp indeholder også naturlige olier, som plejer din hud og sjæl. 
Vaskeanvisninger er også et sted, hvor hamp sengetøj adskiller sig fra bambus sengetøj.  Sengetøj i hamp behøver ikke, at blive vasket så skånsomt som bambus skal. Hamp sengetøj er mere slidstærkt end bambus.Vores sengetøj i hamp er også OEKO-TEX certificeret. Du kan derfor være sikker på, at det er testet og fri for skadelige stoffer og kemikalier.

Se vores udvalg af vores smukke sengetøj i hamp. Hos os finder du både sengetøj i hamp til både enkeltdyner (140x200 cm og 140x220 cm) og dobbeltdyner (200x220 cm og 240x220 cm). Sengetøjet kan fås i flere skønne naturlige farver, som vil være med til at give dit soveværelse et roligt og afslappende udtryk.

Se alt sengetøj i hamp

Vores udvalg af allergivenligt sengetøj

Gå på oplevelse i vores store udvalg af lækkert allergivenligt sengetøj. Vi har allergivenligt sengetøj til enhver smag. Derudover så finder du også allergivenligt sengetøj i alle størrelser (140x200 cm140x220 cm200x220 cm og 240x220 cm) hos os.Har du spørgsmål omkring allergivenligt sengetøj eller generelt spørgsmål til søvn, så bare tag fat i os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål bedst muligt.

Se udvalget

Om forfatteren

Denne artikel er skrevet af Flemming. Flemming har mere end 30 års erfaring indenfor salg af senge og tilbehør, og ved derfor en masse om det. Det er højt sandsynligt også ham, som du får fat i, hvis du ringer eller skriver en mail til os. Han sidder altid klar til at besvare din spørgsmål bedst muligt.