BAMBUS LYOCELL SENGETØJ | 140 x 200 CM | Dueblå
BAMBUS LYOCELL SENGETØJ | 140 x 200 CM | Dueblå
BAMBUS LYOCELL SENGETØJ | 140 x 200 CM | Dueblå

BAMBUS LYOCELL SENGETØJ | 140 x 200 CM | Dueblå

(6)
Vælg Farve: Dueblå
DKK 695,00
Samkøbsrabat - Køb 2 bambus lyocell produkter – Spar 20 %
ass. DKK 556,00 (20 %)

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Bestil inden 14:00 og vi sender samme hverdag

Når du først har sovet med bambus sengetøj, så vil du ikke sove i andet, fordi det er:

 

● Temperaturregulerende og åndbart

● Silkeblødt

● Svedabsorberende

● Antibakterielt

● 100% OEKO-TEX certificeret Lyocell bambus
Beskrivelse

Hvorfor skal jeg vælge bambus sengetøj?
Hvis du har det varmt om natten kan du med fordel bruge bambus sengetøj, da bambus er temperaturregulerende. Det betyder, at hvis du har det varmt om natten, så føles sengetøjet køligere mod din hud. Hvorimod hvis du fryser, så kan bambus virke lunere på din hud. Dermed er sengetøj i bambus brugbar både sommer og vinter. En anden egenskab ved bambus er, at det suger sved og fugt mere end materialer som f.eks. bomuld. Så hvis du har tendens til at have det varmt om natten, så vil du opleve en mere tør nat.
Bambus er fra naturens side antibakterielt. Det betyder at husstøvmider ikke kan leve i bambus.

Lyocell bambus som materiale
Lyocell er måden hvorpå bambus sengetøjet bliver produceret. Lyocell bambus er produceret på en mere ansvarlig måde end almindelig bambus. Lyocell produktionsmetoden kræver ikke lige så meget energi som almindelig bambus gør at producere. Derudover bliver næsten alle rester fra nedbrydningsprocessen genanvendt.

OEKO-TEX
Sengetøjet er OEKO-TEX certificeret. Det betyder at sengetøjet er testet og fri for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier. Derfor er bambus sengetøjet allergivenligt.

Produktinformationer
Sengetøjet fås i forskellige farver. Sengetøjet kommer i en pakke med 1 stk. hovedpudebetræk (60 x 63 cm) og 1 dynebetræk (140 x 200 cm). Sengetøjet passer til enkeltdyner. Det kan variere fra farve til farve om pudebetrækkene er med lynlås eller kuvertlukning. Der er lynlås i hovedpudebetrækkene i følgende farver: Midnatsblå, stålgrå, beige, hotelstrib og grågrøn. De resterende farver er med kuvertlukning.
Der er lynlås i alle dynebetræk. I dynebetrækket er der snore i hjørnerne, så du har mulighed for at binde din dyne fast til dynebetrækket. Dermed sikre du, at din dyne ikke rokére rundt i dynebetrækket. For at dette kan lade sig gøre kræver det, at din dyne har snore som kan bindes fast til snorene der sidder i dynebetrækket. Sengetøjet har 300 trådeantal ( TC ). Dette betyder, at sengetøjet er dejlig blødt.
Farverne er som vi har udvalgt til vores bambus sengetøj er farver som værende året farver for 2022 og 2023. Ved køb af sengetøjet er du sikker på at være med på moden.

Vaskeanvisning
Vær opmærksom på at bambus produkter skal behandles skånsomt i vask. Vi anbefaler, at du vasker på 30 grader. Du behøver ikke at vaske det på højere grader, da bambus sengetøj er antibakterielt. Derudover så er bambus et følsomt materiale. Bambus er som sagt et materiale der suger meget, hvilket betyder, at det bliver meget tungt, da det suger meget vand under vask. Derfor er det en god ide at vaske sengetøjet sammen med noget andet på 30 grader. Din vaskemaskine må gerne være fyldt. Når du vasker bambus sengetøj anbefaler vi, at du putter det i en vaskepose, for at skåne sengetøjet bedst muligt. Se vaskeposen ​her..
Du får det bedste resultat ved at vaske ved den laveste centrifugering.

Når du køber bambus vasketøj er der en vaskeguide med.

Vidste du..
At du kan få matchende bambus lagner til dit sengetøj? Find lagnerne her.

Hør Alexander fortælle om bambus sengetøj i nedenstående video

Specifikationer
Type
Sengetøj
Dynemål
140 x 200 cm
Pudemål
60 x 63 cm
Materiale
100 % Bambus lyocell
Mærke
Bambus Company
Design
Ensfarvet
Farve
Blå
Vask
30 grader
Lukning
Der er lynlås i dynebetrækket. Pudebetrækket har en lukkefold
Lynlås
Ja
Oekotex
Ja, produktet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer.
Allergivenlig
Ja

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro