Sopire bambus sengetøj - Vælg farve og størrelse

88 anmeldelser
DKK 595,00
✔️ Temperaturregulerende og åndbart
✔️ Silkeblødt
✔️ Svedabsorberende
✔️ Antibakterielt
✔️ Økologisk og bæredygtigt
✔️ 100% oeko-tex certificeret bambus
På lager. Vi sender straks.


Sopires bambussengetøj - fåes i et stort udvalg af flotte farver.
Sengesættet er lavet i 100% naturlig bambus uden brug af kemikalier.

OBS: Til bambus sengetøj i str. 200x220 og 240x220 medfølger to pudebetræk.

Hvorfor vælge bambus?

Bambus materialet har mange fantastiske egenskaber man hurtig bliver afhængig af. Det er et utrolig blødt og åndbart materiale, det har en silkeagtig overflade og da det er temperatur regulerende, vil du hurtig opleve at når det er koldt føles dit betræk lunt mens det på varme sommernætter er dejligt svalt mod huden.

Du vil også få en mere rolig og tør nat, specielt hvis du er en af de mange der har tendens til at svede om natten. Bambus har den effekt at det er utrolig svedabsorberende, det absorberer sveden til sig og frigiver det hurtigt igen. Og hvem ønsker ikke en tør nat?

Bambus er også antibakteriel og hjælper med at bekæmper bakterier så sengetøjet kan også bruges af allergiker og mennesker med følsomhud, da kroppen her oplever en anden ro da støvmider ikke kan leve i bambus sengetøjet.

Praktisk information
Bambussengetøjet er med bindesnore i hvert hjørne, så du kan binde sengetøjet fast til dynen, så det ikke deler sig. Sengetøjet har desuden også lynlås i dynbetrækket og stof fold i pudebetrækket.  

OEKO-TEX
Vores bambus sengetøj er ligeledes OEKO-TEX certificeret, hvilket viser at produktet er fri for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier.

Størrelser
Bambus sengetøjet fås i størrelserne 140x200cm 140x220cm 200x220cm 240x220cm

Vask
Vær opmærksom på at bambus sengetøjet skal behandles skånsomt i vask.
Vi anbefaler at vaske på 30 grader, da sengetøjet er antibakteriel, men også et følsomt materiale. Derudover bliver bambus også utrolig tungt når det bliver vasket, så en god ide at vaske sengetøjet med andet tøj på 30 grader.
Ved køb af bambus sengetøj medfølger en vaskeguide.