Black Friday går løs om


SINGLES DAY

Singles Day fejres hvert år d. 11. november, og det er ikke en helt tilfældig dato. Datoen (11/11) består nemlig fire 1-taller, der hver især repræsenterer fire singler. Modsat Valentines Day, hvor par fejrer deres kærlighed med fx blomster og chokolade, er Singles Day forbeholdt singler, der med stolthed fejrer deres singleliv. Det er således en hyldest til singlerne. Til stor overraskelse for mange danskere er Singles Day blevet den største offline samt online salgsdag i verden. Og den kommercielle mærkedag er også ved at gøre sit indtog på det danske marked. Én ting er derfor sikkert - der er stort potentiale for en salgsfest den 11. November på Singles Day.

BLACK FRIDAY

Vi har alle hørt om Black Friday, som er det uformelle navn for dagen efter den amerikanske helligdag, Thanksgiving. Thanksgiving fejres hvert år på den fjerde torsdag i November, og derfor falder Black Friday ikke på den samme dag hvert år. Hvert år på Black Friday er USA kendt for at gå amok med vilde tilbud. Fysiske butikker, online shops, køer og veje bliver derfor sortlagte af mennesker, der bruger fredagen som opstart på julehandlen - deraf navnet Black Friday. I Danmark er Black Friday endnu ikke så voldsom en dag, men ikke desto mindre er de fleste danske butikker, både de online og offline, helt med på tilbudsfesten.

BLACK WEEKEND

Black Weekend er en forlængelse af Black Friday. I praksis afholdes Black Weekend både lørdag og søndag efter Black Friday og afløses af Cyber Monday den følgende mandag. Formålet med det kommercielle koncept ‘Black Weekend’ er det samme som for Black Friday og Cyber Monday - at opfordre til forbrug med gode tilbud og vilde rabatter. Samlet set udgør Black Friday, Black Weekend og Cyber Monday en enorm forbrugsfest, der strækker sig over 4 dage før julehandlens egentlige indtog. Og til trods for at disse koncepter er skabt i blandt andet USA og Kina, er vi i Danmark gode til at følge trop.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på de gode tilbud før alle andre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.