Sopire bambus faconlagen | Seres lys blå | 140 x 200 x 35 cm

Sopire bambus faconlagen | Seres lys blå | 140 x 200 x 35 cm

Før 495,00 kr.
399,00 kr.
Spar96,00 kr.
På lager. Vi sender straks.
Beskrivelse
RESTLAGER - TILBUDDET GÆLDER KUN SÅ LÆNGE LAGER HAVES

Når du først har ligget med bambus lagener, så vil du ikke sove med andet. Sengesættet er lavet i 100% naturlig bambus uden brug af kemikalier.

Hvorfor vælge bambus?

Når du først har ligget med bambus sengetøj, så vil du ikke sove med andet. Bambus materialet har mange fantastiske egenskaber man hurtig bliver afhængig af. Det er et utrolig blødt og åndbart materiale, det har en silkeagtig overflade og da det er temperatur regulerende, vil du hurtig opleve at når det er koldt føles dit betræk lunt mens det på varme sommernætter er dejligt svalt mod huden.

Du vil også få en mere rolig og tør nat, specielt hvis du er en af de mange der har tendens til at svede om natten. Bambus har den effekt at det er utrolig svedabsorberende, det absorberer sveden til sig og frigiver det hurtigt igen. Og hvem ønsker ikke en tør nat?

Bambus er også antibakteriel og hjælper med at bekæmper bakterier så sengetøjet kan også bruges af allergiker og mennesker med følsom hud, da kroppen her oplever en anden ro da støvmider ikke kan leve i bambus sengetøjet.

OEKO-TEX
Vores bambus lagener er ligeledes OEKO-TEX certificeret, hvilket viser at produktet er fri for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier.

Praktiske informationer
Lagenet er 140 x 200 x 35 cm. Derudover er det et faconlagen, hvilket vil sige at lagenet går ned over din boksmadras. Lagenet er 35 cm i højden. Der er elastik rundt om i kanten, for at holde lagenet bedre på plads.

Vask
Vær opmærksom på at bambus lagnener skal behandles skånsomt i vask. Vi anbefaler at du vasker på 30 grader, da bambus lagener er antibakterielle, men bambus er også et følsomt materiale. Når bambus vaskes bliver det meget tungt, da det suger meget vand. Derfor er det en god ide at vaske lagener sammen med noget andet på 30 grader. Desuden skal centerfugeringen være på det laveste niveau. Når du køber bambus lagener er der en vaskeguide med.

Hør Alexander fortælle om bambus sengetøj i nedenstående video

Specifikationer
Type
Faconlagen
Størrelse
140x200x35 cm
Farve
Lys blå
Åndbar
Ja
Allergivenlig
Ja
Vask
30 grader
Tørretumbling
Svag varme
Oekotex
Ja
Betræk materiale
100% bambussatin
Elastik
Hele vejen rundt
Kvalitet
Luksus
Temperaturregulerende
Ja
Vævetæthed
TC300
Fragt fra 29 kr.
Gratis over 399kr.
14 dages returret
Fysik butik i Holstebro