Lagner

Et lækkert, nyvasksket lagen er en fornøjelse at krybe ned på.
Lagner findes i mange variationer. Glatte lagner, stræk lagner, kuvert lagner, jersey lagner osv.
Hvilket lagen du vælger et et spørgsmål om temperament. Men det er altid en god ide at vælge sig få men gode lagner.
Lagner udsættes for et utroligt slid. 8 timer hvert døgn stiller store krav til materialets kvalitet. Vælg rene naturmaterialer og en kvalitet der holder faconen også efter lang tids brug og mange vask. Herunder kan du høre en guide til hvordan du bedst vælger dit lagen, ligesom du nederst på siden også kan læse en række gode råd.

Læs mere om vask af sengetøj her

Lagner - hvad skal man vælge og hvorfor?

Lagner er ofte en jungle at finde rundt i, fordi der er så mange forskellige typer som der er. Hvad skal man vælge, og hvad er bedst til netop dig? Det er to spørgsmål der er utrolig svære at besvare. Derfor har vi herunder samlet nogle af de ting man kunne have brug for at vide, når man skal købe sit næste lagen. Danskerne sover i gennemsnit mere en 8 timer i døgnet, så det er utrolig vigtigt at disse timer blive brugt så behageligt og komfortabelt som overhovedet muligt.

De tre lagner - Hvad hører til hvad?


Når man snakker lagner er der oftest tre forskellige typer man arbejder i. Det gælder kuvertlagen, faconlagen og stræklagen. Men hvad er forskellen så, og hvilken bør du købe? Det kommer selvfølgeligt an på hvad den skal på. Hvis du gerne vil have et allrounder lagen, som kan bruges til det meste, så er et faconlagen altid en god løsning. Her er det dog vigtigt at kvaliteten er høj, og at den kan holde til at blive brugt. Det er nemlig vigtigt at elastikken bliver ved med at holde sig elastisk. Når man har sig et faconlagen i god kvalitet, kan den bruges til stort set alle slags madrasser. Er du derimod på jagt efter et lagen til din topmadras, kan et kuvertlagen være løsningen for dig. De er nemlig lagner, som er specifikt tilpassede topmadrasser. Dog er det vigtigt at du her kigger efter den helt rigtige størrelse. Den sidste mulighed er stræklagner, som også kan bruges omkring de fleste madrasser, men her anbefaler vi at du husker at købe det i jersey. Er du stadig i tvivl om hvilket lagen du er på jagt efter, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Så kan vi sammen finde det helt rigtige lagen til dig.