Store sengepuder - hvorfor?

Bliv forundret over de mange fordele

Bliv forundret over de mange fordele

Mange har problemer med at finde den rigtige hovedpude at sove med. Nogle har behov for at ligge højt, mens andre foretrækker at ligge mere lavt. Og så er der også dem, der synes at have brug for mere støtte om natten til nakken og hovedet, og så må vi ikke glemme dem, der gerne vil have en mere luksuriøs hovedpude eller en stor sengepude. Men hvad er fordelen ved store sengepuder?

Der er flere fordele ved store sengepuder

Det er skønt med store puder i ryggen, når man sidder i sengen. Og mange nyder netop at sidde op i sengen for fx at læse en god bog, se tv eller sidde med en computer eller en ipad. De store sengepuder kaldes derfor også for gavlpuder, idet de udgør den bløde gavl på sengen, der giver ekstra komfort og velbehag.

Et godt alternativ til en elevationsseng, kan derfor være en gavlpude, der har form som en for stor hovedpude.
Vi har et stort udvalg af store rygpuder. Find store rygpuder her.

Ud over at de store gavlpuder er aldeles praktiske, når du sidder i sengen, så er de også dekorative, når sengen ikke er i brug. Du kan fx vælge mellem mange skønne betræk til din store rygpude eller gavlpude og få den til at udstråle præcis det, du ønsker i forhold til indretning og design.
Vi har et bredt udvalg af betræk til store rygpuder. Find det her.

Du bliver hurtigt rigtig glad for de store sengepuder.

Bring hotelfølelsen hjem i soveværelset

De fleste oplever det som værende meget afslappende, luksuriøst og behageligt at slænge sig på hotellets store puder. At de største af slagsen ikke er så behagelige at sove med, er dog en helt anden snak.
Vær opmærksom på, at de store hotelpuder, gavlpuder og rygpuder let falder sammen og bliver flade, hvis ikke kvaliteten er i orden. Pris og kvalitet hænger derfor lige som med så meget andet uløseligt sammen.
Har du ikke fået besvaret dine spørgsmål?

Har du ikke fået besvaret dine spørgsmål?

Har du brug for mere information og hjælp til at finde en stor sengepude? Så besøg os i vores butik i Holstebro og tag en snak med en af vores ekspedienter. Eller orientér dig i vores brede univers af dyner, puder og sengetøj på vores webshop.