Så brug dog rullemadras i sengen!

Oprethold hygiejnen i din seng

Oprethold hygiejnen i din seng

Mange mener, at en seng er tilstrækkelig beskyttet, hvis blot den er udstyret med en topmadras. Og derfor kommer det bag på nogle - især inden for den yngre generation, at man bør bruge en rullemadras, når man vil passe godt på sin seng og samtidig opretholde hygiejnen. Men hvordan kan det være? Hvorfor er det ikke nok med en topmadras? Og hvordan passer man på sin rullemadras?

Hvorfor er en rullemadras så vigtig?

Rullemadrasser er et must i sengen. Og det er der flere grunde til. Der er nemlig mange fordele ved at bruge en rullemadras, og det er, hvad enten du ligger på en madras med eller uden en topmadras.
Vi tilbyder et stort udvalg af rullemadrasser i alle størrelser og forskellige materialer. Find det her.

En rullemadras er med til at beskytte både topmadrassen og madrassen mod bl.a. sved, idet den absorberer fugten. Den sved, der afgives i løbet af natten, er med til at slide på en madras. Så jo mere sved og fugt der kan holdes væk fra underlaget, jo bedre holder madrassen. Rullemadrassen er også med til at holde grimme skjolder væk fra madrassen.

Derudover fanges en stor del af de bakterier og husstøvmider, der findes i soveværelset af rullemadrassen. Derfor er den vigtig i forhold til at opretholde sovemiljøets hygiejne.

Sådan vedligeholder du din rullemadras

En rullemadras er nem at have med at gøre, idet den blot vaskes sammen med det øvrige sengetøj. Hvis den er i en god kvalitet, vil den selv efter adskillige kogevaske og gange i tørretumbleren ikke miste sin facon eller begynde at klumpe. Pengene er således godt givet ud til en lidt dyrere rullemadras, der også vil have en betydeligt længere levetid end en billigere model.

Det er ikke alle rullemadrasser, der er egnet til den hårde vask, idet de består helt eller delvist af kunstmaterialer. Og disse absorberer ikke fugten nær så godt, som naturlige produkter såsom bomuld, silke og bambus gør.

Rullemadrasser til alle senge

Det er muligt at finde rullemadrasser i alle størrelser, hvorfor du med sikkerhed kan finde en, der passer til målene på din seng. Og det er vigtigt at finde frem til en, der passer til sengen, idet det modsatte vil føre til en forringet sovekomfort, hvor du vil føle dig irriteret af madrassen.

Vi har et stort udvalg af rullemadrasser til enkeltsenge, 90x200 cm., rullemadrasser til dobbeltsenge, 180x200 cm. og rullemadrasser til splittopmadrasser.

Og så tilbyder vi selvfølgelig også allergivenlige rullemadrasser,der især egner sig til dig, der lider af husstøvmideallergi og væsketætte rullemadrasser, som stadig er åndbare, hvorfor de er en fordel for dig, der sveder meget om natten.Har du ikke fået besvaret dine spørgsmål?

Har du ikke fået besvaret dine spørgsmål?

Har du brug for mere information og hjælp til at finde den bedste rullemadras til din seng? Så besøg os i vores butik i Holstebro og tag en snak med en af vores ekspedienter. Eller orientér dig i vores brede univers af dyner, puder og sengetøj på vores webshop.