Så brug dog rullemadras i sengen!

Oprethold hygiejnen i din seng

Oprethold hygiejnen i din seng

Mange mener, at en seng er tilstrækkelig beskyttet, hvis blot den er udstyret med en topmadras og lagen. Og derfor kommer det bag på nogle, at man bør bruge en rullemadras, når man vil passe godt på sin seng og samtidig opretholde hygiejnen. Men hvordan kan det være? Hvorfor er det ikke nok med en topmadras? Og hvordan passer man på sin rullemadras?
Hvorfor er en rullemadras så vigtig?

Hvorfor er en rullemadras så vigtig?

Rullemadrasser er en nødvendighed på din seng. Det er der flere grunde til. Der er nemlig mange fordele ved at bruge en rullemadras, og det er, hvad enten du ligger på en madras med eller uden en topmadras. En rullemadras er med til at beskytte både topmadrassen og madrassen mod bl.a. sved, idet den absorberer fugten. Den sved, der afgives i løbet af natten, er med til at slide på en madras. Så jo mere sved og fugt der kan holdes væk fra underlaget, jo bedre holder madrassen. Rullemadrassen er også med til at holde grimme skjolder væk fra madrassen. Derudover fanges en stor del af de bakterier og husstøvmider, der findes i soveværelset af rullemadrassen. Derfor er den vigtig i forhold til at opretholde sovemiljøets hygiejne.
Rullemadrasser til alle senge

Rullemadrasser til alle senge

Vi har et stort udvalg af lækre rullemadras. Hos os finder du rullemadrasser i flere forskellige størrelser, så vi har også rullemadrassen der passer til din seng. Det er vigtigt at du får en rullemadras, som passer i størrelsen til din seng. Hvis rullemadrassen er for lille kan det både skade madrassen, men den får heller ikke beskyttelsen over hele madrassen. Hvis rullemadrassen er for stor, så kan den godt ligge i folder og irritere dig. Udover at du kan finde rullemadrasser i flere størrelser hos os, så kan du også vælge mellem flere materialer. Hos os kan du både få rullemadrasser i bomuld, tencel og  uld. Hvert materiale har sine fordele. Hvis du gerne vil have en rullemadras der er dejlig åndbar, så vil vi anbefale dig, at vælge en rullemadras i enten uld eller tencel. Hvis du er mere optaget af, at den kan vaskes, og kan vaskes ved høje grader, så vil vi anbefale, at du vælger en rullemadras i bomuld. Læs mere om de forskellige materialer her.

Sidst men ikke mindst, så består vores sortiment både af rullemadrasser til kontinentalsenge, vandsenge og elevationssenge.

Se alle rullemadrasser
Sådan vedligeholder du din rullemadras

Sådan vedligeholder du din rullemadras

Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle rullemadrasser, som kan vaskes. Det er ikke alle rullemadrasser, der er egnet til den vask. Vores rullemadrasser i økologisk uld (bio wool) kan eksempelvis ikke tåle, at blive vasket, Her anbefaler vi, at du lufter den en gang i mellem. Uld er også selvrensende, så det behøver heller ikke at blive vasket. Rullemadrasser i bomuld derimod kan du nemt smide i vaskemaskinen og vaske dem ved 60 grader.

Så tjek lige vaskeanvisningerne inden du smider din rullemadras i vaskemaskinen. Vaskanvisningerne på vores rullemadrasser, stå selvfølgelig på produktet, men du kan også læse mere om vaskeanvisningerne på produktet på vores hjemmeside. De vil stå i beskrivelsen eller under specifikationer, Er du i tvivl om hvordan du skal vaske og vedligeholde din rullemadras, eller har du spørgsmål til rullemadrasser generelt, så er du altid velkommen til at tage fat i os. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at besvare dit spørgsmål bedst muligt.

Har du ikke fået besvaret dine spørgsmål?

Har du ikke fået besvaret dine spørgsmål?

Har du brug for mere information og hjælp til at finde den bedste rullemadras til din seng? Så besøg os i vores butik i Holstebro og tag en snak med en af vores ekspedienter. Eller orientér dig i vores brede univers af dyner, puder og sengetøj på vores webshop.