140 x 200 cm
Johan Hefel | Pure wool ulddyne | Helårsdyne | 140 x 200 cm
Før DKK 3.199,00
stk. v/1 stk.
DKK 3.199,00
stk. v/2 stk.
DKK 1.899,00
Johan Hefel | Bio ulddyne | Helår | 140 x 200 cm
Før DKK 3.299,00
stk. v/1 stk.
DKK 3.299,00
stk. v/2 stk.
DKK 2.199,00

Ulddyner

Fordele ved at vælge en ulddyne

Fordele ved at vælge en ulddyne

Ulddyner er ikke som mange andre dyner. En ulddyne har mange gode egenskaber. Egenskaber som f.eks. kan finde hos produkter i bambus og silke. En ulddyne er f.eks. temperaturregulerende. Det betyder, at ulden leder fugt og varme væk fra kroppen, hvilket gør at du hele tiden har en jævn kropstemperatur. Uld er god til at absorbere sved og varme. Det er sådan at uld kan absorbere op ca 30% af din egen vægt. Du undgår dermed at føle dig fugtig eller svedig på grund af varme. Hvilket skaber gode forudsætninger for en behagelig søvn. En ulddyne er derfor perfekt om sommeren og om vinteren.
Uld indeholder lanolin. Lanolinen gør, at dynen er selvrensende. Når fugten fra din krop blandes med lanolinen renses dynen. Du behøver derfor heller ikke at vaske en ulddyne. En ulddyne er antibakteriel og hjælper dermed med at bekæmpe bakterier. Disse fantastiske egenskaber gør, at husstøvmider og andre bakterier ikke kan leve i en dyne af uld. Husstøvmider lever bedst i fugtige områder. En ulddyne er også et godt valg til personer, som har allergi.
Med en ulddyne kommer du til at sove godt og behageligt. I en ulddyne har du en god dyne i mange år. Så trænger du til en ny dyne, så bør du overveje en ulddyne.
Vores sortiment af ulddyner
En ulddyne lagt sammen.

Vores sortiment af ulddyner

Hos os kan du finde ulddyner i flere typer uld. Vi har almindelige ulddyner, ulddyner i økologisk uld og cashmere ulddyner. Vores dyner er fra Johan Hefel – Luxury sleep. Johan Hefel er kendt for at lave produkter i allerhøjeste kvalitet.
Vores ulddyner fås som en helårsdyne. Det er altså en dyne, som du kan bruge hele året rundt. De temperaturregulerende egenskaber gør, at ikke vil komme til at fryse grundet kulde om vinteren eller komme til at have det varmt om sommeren. De fantastiske temperaturregulerende egenskaber gør, at fugten fra din krop ledes væk. Hvilket er med til at give dig en mere tempereret søvn og dermed en bedre søvn.
Hos os kan du få ulddyner som enkeltdyner i størrelserne 140 x 200 cm (almindelig enkeltdyne ) samt 140 x 220 cm (enkeltdyne med ekstra længde). Vores ulddyner vil derfor passe til dit sengetøj derhjemme.
Foruden dyner med uld, har vi også hovedpuder med uld. Se vores udvalg af puder med uld her

Dyner uden skadelige kemikalier


Vores ulddyner er OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at dynerne er testet og fri for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier. Kombinationen af, at ulddynen er OEKO-TEX certificeret samt at uld er selvrensende, gør dynen allergivenlig.
Ulddyner fra Johan Hefel
To får står ude i naturen i nær en sø.

Ulddyner fra Johan Hefel

Ulddyner fra Johan Hefel er dyner i allerhøjeste kvalitet. Alle produkter fra Johan Hefel bliver produceret på deres fabrik i Østrig. Johan Hefel er meget bevidste omkring hvilken jord de efterlader til kommende generationer. Det har de gjort ved at samle deres produktion i Østrig, så råvare og produkterne skal transporteres mere end højest nødvendigt. Alle former for affald fra produktionen bliver nøje sorteret og genanvendt. Desuden så anvender de leverandører af uld fra lokalområdet. Det gør de både fordi det er uld af meget høj kvalitet, men også fordi det er med til at minske CO2 udslip fra transport.
Johan Hefel bruger uld fra får som lever et dejligt liv i de østrigske bjerge. Her har de masser af kvm til at boltre sig på. Den skiftende temperatur i bjergene gør, at ulden har udviklet sig til at holde fårets kropstemperatur behageligt året rundt. Johan Hefel bruger uld fra fåret skuldre, hals og nakke, da det er der hvor det fineste uld sidder.
Johan Hefel er specialist, og er en af de mest innovative producenter indenfor sengetilbehør. Med en ny dyne fra Johan Hefel kommer du til at sove fantastisk.
Kan en ulddyne vaskes?
Uld

Kan en ulddyne vaskes?

Ikke alle ulddyner kan tåle vask. Hvis du gerne vil have en ulddyne, som kan vaskes, så skal du gå efter vores ulddyner i ren uld (pure wool). Det skal og siges, at når du vasker dynen, så vasker du også lanolin væk fra ulden. Vi anbefaler derfor, at du ikke vasker din dyne særlig ofte.
Læs mere om vedligeholdelse af ulddyner