Udgået Venedig hovedpude | 50 x 60 cm

Udgået Venedig hovedpude | 50 x 60 cm

Før DKK 1.245,00
DKK 799,00
SparDKK 446,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Bestil inden 14:00 og vi sender samme hverdag

● Andedun

● Medium højde

● OEKO-TEX certficeret

● NOMITE certificeret
Beskrivelse
Vores super lækre Venedig hovedpuder er med andedun. Venedig hovedpuden er lavet i høj kvalitet lette, store og stærke andedun indeni fordelt i 3 kamre. Hovedpuden har 3 kamre, da det sikre andedunene fordeles jævnt. Du har dermed nemmere ved at ryste hovedpuden efter brug. I de 2 ydersete kamre er der bløde og fine andedun. I det midterste kammer befinder de mere faste andedun/småfjer sig. Dette sikre at hovedpuden ikke falder sammen. Betrækket på puden er lavet i en lækker bomuld.

Hovedpuden måler 50 x 60 cm. Vi har hovedpudebetræk som passer til hovedpuden. Find hovedpudebetræk der passer til hovedpuden her.

Venedig hovedpudene er OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at hovedpuden er testet og fri for sundhedsskadelige kemikalier og stoffer. Hovedpuden er Nomite certificeret, hvilket betyder at betrækket på hovedpuden er så tætvævet, at husstøvmider har meget svært ved at ro og leve i hovedpuden.

Du kan vaske hovedpuden ved 60 grader. Vi anbefaler dog ikke at du vasker din hovedpude særlig ofte, da en vask kan være med til at skade dunene i din hovedpude, så de knækker. Hovedpuden kan derfor godt virke flad. Når du vasker din hovedpude er det vigtigt, at du lader den tørre så lang tid som overhovedet muligt, for at sikre, at dunene er tørret helt ud. Det er derfor en god ide at smide puden i din tørretumbler eller læg den på dit gulvvarme.

Denne Venedig hovedpude er produceret til Illums Bolighus. Hovedpuden er dansk produceret i Danmark af Ringsted Dun. Venedig hovedpuden er en udgåede model, hvilket er årsagen til at den er så meget nedsat.

Det kan godt tage tid at vænne sig til en ny hovedpude. Sådan vænner du dig til din nye hovedpude.
Specifikationer
Mærkninger
Öko-tex100
Type
Dunhovedpude
Størrelse
50 x 60 cm
Fyld
Andedun
Fyld vægt
660 g
Vår
100% bomuld
Høj/medium/lav
Medium
Vask
60 grader
Tørretumbling
Ja
Allergivenlig
Ja
Klasse 1 dun er anvendt
Ja
Downafresh
ja
Oekotex
Ja
Produktion
Dansk

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro