Suprema TC500 kuvertlagen | 210 x 210 cm
Suprema TC500 kuvertlagen | 210 x 210 cm

Suprema TC500 kuvertlagen | 210 x 210 cm

Vælg Farve
DKK 1.599,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
Vælg variant for status

●  Kuvertlagen i den lækreste kvalitet

●  Kuvertlagen - Lagen til din topmadras

●  Kraftigt lagen i 100% bomuld

● Fås i flere farver
Beskrivelse
Dette lækre lagen er lavet i en utrolig bomuld med satinvævning (100% bomuldssatin). Lagnet er dejligt lækkert blødt. Satin vævningen gør, at lagnet får en blød og glat finish.
Suprema lagnet har en TC500, hvilket gør at lagnet er kraftigt og slidstærkt. Lagnet er et kuvertlagen, hvilket vil sige, at det er et lagen til din topmadras, og er 8 cm i højden. En af fordelene ved at bruge et kuvertlagen er, at det går langt ind under din topmadras, som gør at kuvertlagnet sidder som det skal. Lagnet er 210 x 210 cm, og passer derfor til en stor dobbeltseng. Kuvertlagnet er sanforiseret, hvilket betyder at lagnet ikke kryper særlig meget. Lagnet holder dermed dens form samt størrelse.

Lagnet kan fås i hvid og mørk grå

Kuvertlagnet er OEKO-TEX certificeret. Dette betyder at lagnet er testet og fri for skadelige stoffer og kemikalier. Desuden er lagnet allergivenligt. Lagnet kan vaskes på op til 60 grader i din vaskemaskine. Det kan derudover også holde til at komme i tørretumbleren samt at blive strøget.

Kuvertlagner skal lægges på sengen på en anden måde en lagner som eksempelvis faconlagner og fladlagner. I videoen nedenfor viser Alexander hvordan du nemmest kan lægge et kuvertlagen på din seng.


Er du i tvivl om hvilket lagen du skal have? Vi har har lavet en guide til dig, for at gøre det nemmere for dig at vælge det rigtige lagen. ​Læs mere om, hvordan du vælger det rigtig lagen..
Specifikationer
Type
Kuvertlagen
Størrelse
210 x 210 cm
Højde
8 cm
Materiale
100 % bomuld
Mærke
Suprema
Elastik
Nej, lagnet er uden elastik
OEKO-TEX certificeret
Ja, lagnet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer
Vask
60 grader
Tørretumbler
Ja

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro