Pudebetræk i egyptisk bomuld

Lækker og blødt sengetøj i egyptisk bomuld

Hvorfor skal jeg vælge pudebetræk i egyptisk bomuld?

Pudebetræk i egyptisk bomuld er en populær og eftertragtet valgmulighed. Grunden til at mange danskere vælger egyptisk bomuld skyldes primært stoffets utrolige blødhed. Egyptisk bomuld anses også for en af de mest luksuriøse materialer. De lange og tynde fibre gør det muligt at fremstille en stærk og din tråd. De lange fibre bidrager til der kan produceres et så blødt et materiale. Sengetøj i egyptisk bomuld giver maximal sovekomfort. At sove med sengetøj i egyptisk bomuld er som at svøbe sig i en sky af ren luksus og komfort. Det bløde stof omfavner din krop med en fortryllende blødhed, der straks beroliger dine sanser og skaber en følelse af velvære. En god nattesøvn kan bidrage positivt til en høj livskvalitet. Hvis ikke det er nok, så er egyptisk bomuld kendt for at være utrolig holdbart, så du har lækkert sengetøj i høj kvalitet i mange år. Så hvis du er på udkig efter et ekstra blødt pudebetræk eller noget luksuriøst sengelinned, så bør du kigge efter sengetøj i egyptisk bomuld.
Læs mere om sengetøj i egyptisk bomuld

Hvad er forskellen på bomuld og egyptisk bomuld?

Der er forskel på et pudebetræk i egyptisk bomuld og bomuld. Den primære forskel mellem egyptisk bomuld og almindelig bomuld er længden af fibrene; egyptiske bomuldsfibre er længere end almindelige bomuldsfibre. De lange, fine bomuldsfibre bidrager til, at betrækket bliver utroligt blødt. Lange fibre er afgørende for at kunne producere en stærk og fin tråd. De lange fibre gør dem stærkere og mere holdbare end almindelige bomuldsfibre. Den egyptiske bomuld anses for at være en af de fineste kvaliteter, der i dag anvendes til produktion af sengetøj. 
Kvinde holder om en pude med et hvidt betræk på i egyptisk bomuld.

Vores udvalg af pudebetræk i egyptisk bomuld

Hos os finder du et stort og lækkert udvalg af hovedpudebetræk i egyptisk bomuld i høj kvalitet. Alle pudebetræk er vævet med en satinvævning, hvilket giver en smule glattere overflade. Sengetøj i egyptisk bomuldssatin er ikke blot fantastisk at sove i, men også utrolig smukt at kigge på. Fælles for alle pudebetræk er, at de er fremstillet i et klassisk og tidsløst design. Derudover er alle vores hovedpudebetræk i egyptisk bomuld OEKO-TEX certificeret. En OEKO-TEX certificering er en grundig certificering, som sikrer, at betrækkene er testet og fri for skadelige stoffer og kemikalier. Hos os finder du ikke kun hovedpudebetræk i egyptisk bomuld, men du kan også finde sengetøj i egyptisk bomuld. Find vores sortiment her.

Pudebetræk i bomuld i forskellige størrelser

Pudebetræk kan du både bruge til din hovedpude, men også til dine pyntepuder. Derfor kan du hos os finde flere forskellige størrelser. Derudover kan hovedpuder også fås i mange forskellige størrelser og former. Du har dermed mulighed for at finde et pudebetræk til din pude. Hos os har du mulighed for at finde et pudebetræk i disse størrelser: 50x60 cm, 50x70 cm, 60x63 cm (standardstørrelse) og 70x100 cmFlere pudebetræk i forskellige størrelser og farver kan også være med til at give dit soveværelse et nyt udtryk.


Hvad betyder TC?

TC står for tread count, hvilket betyder trådantal. TC er et udtryk for antallet af tråde pr kvadrat tomme. Jo højere TC er betyder, at stoffet bliver tættere og varmere. Det skal dog lige siges, at en høj trådtæthed bidrager nødvendigvis ikke til, at det er sengetøj af højere kvalitet. Kombinationen af sin høje trådtæthed med en kvalitetstråd giver et lækkert sengesæt.