Fladlagner

Vores sortiment af flade lagner

Vores sortiment af flade lagner

Vi har et stort udvalg af flade lagner i lækker kvalitet. Hos os finder du både flad lagner til enkeltsenge og til dobbeltseng. Derudover har vi flade lagner i bambus og bomuld. Hvert materiale har sine fordele. Bambus er til dig som gerne vil have et lagen som er temperaturregulerende, og dermed leder sved og varme væk fra kroppen. Bomuld er blødt, lækkert og holdbart unden særlige vaskeanvisninger. Når du køber et lagen, så sørg lige for at måle din seng, så du er sikker på, at størrelsen passer.
Fordele ved at vælge flade lagner

Fordele ved at vælge flade lagner

Et fladt lagen kan både bruges til topmadrassen og til boksmadrassen. Det muligt at få lagnet til at være helt fladt, hvis du sikre, at det kommer godt ind under madrassen. Du kan med fordel vælge et fladlagen, hvis du har en seng som ikke har standardmål.

Hvor finder jeg glatte lagner?

Hvis du er på udkig efter et glat lagen, så vil vi anbefale bambus lagner. Bambus lagner er lækre bløde. De er satinvævet, hvilket gør dem glatte. Det glatte materiale gør, det nemmere for dig, at vende dig i sengen. Hvis ikke du ønsker et glat lagen, så skal du vælge en percale vævning.
Se bambus lagner

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et fladt lagen?

Et fladlagen er kendetegnet ved ikke at have elastik i kanten rundt i modsætningen til et faconlagen.


Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Til en almindelig enkeltseng i dansk standard størrelse (90x200 cm) anbefaler vi, at du bruger et fladlagen der er 150x260 cm. Til en almindelig dobbeltseng i standard størrelse ( 180x200 cm)  anbefaler vi, at du bruger et fladlagen der er 260x260 cm. Hvis din seng har ekstra længde (180x210 cm), vil du også kunne bruge et fladlagen på 260x260 cm. Hvis du har en seng der er større end det, så vil vi anbefale, at du bruger et lagen der er 280x280 cm.