Barents tyngdedyne | 9 kg | 140 x 200 cm
Barents tyngdedyne | 9 kg | 140 x 200 cm
Barents tyngdedyne | 9 kg | 140 x 200 cm
Barents tyngdedyne | 9 kg | 140 x 200 cm

Barents tyngdedyne | 9 kg | 140 x 200 cm

Før DKK 1.399,00
DKK 999,00
SparDKK 400,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Bestil inden 14:00 og vi sender samme hverdag

●  Fald nemmere til ro

●  Tyngdedyne med glasperler

●  OEKO-TEX certificeret

●  Dansk dynestørrelse
Beskrivelse
Få nemmere ved at falde i søvn eller til ro med en tyngdedyne. Denne skønne tyngdedyne er fyldt med små glasperler. Glasperlerne giver tyngden i dynen. Glasperlerne gør, at du har nemmere ved at finde ro og blive afslappet, inden eller når du skal sove. Tyngden fra glasperlerne gør, at det føles, som om, at du bliver krammet, hvilket sender positive signaler til din hjerne, som får dig til at slappe mere af. Glasperlerne har ogå den fordel, at de ikke larmer eller rasler, når du vender dig, som andre tyngdedyner godt kan.

Denne tyngdedyne vejer 9 kg. En tommelfingerregel er af vægten på dynen skal svare til 10-15 % af din egen kropsvægt. Det vil derfor sige, at du skal have en tyngdedyne med 9 kg, hvis du vejer i mellem 65-80 kg. Det skal dog lige siges, at dette er vejledende. Foruden denne tyngdedyne med 9 kg, så kan dynen også fås med 7 kg. Find dynen her.

Dynen måler 140 x 200 cm, hvilket er standardsstørrelsen for dyner i Danmark. Du vil derfor nemt kunne finde dynebetræk, der passer til dynen.

Det skal dog siges, at tyngdedynen ikke er særlig varm. Hvis du synes, at tyngdedynen er for kold, så kan du bruge en dyne under tyngdedynen. Du vil dermed stadig få tyngden fra tyngdedynen. I hvert hjørne er der knapper, som har til formål, at klikke en fiberdyne på tyngdedynen, som passer perfekt i målene. Du kommer dermed ikke til at fryse om natten.
Hos os har du også mulighed for at få tyndedynen og dynen, som en pakkeløsning. Find pakkeløsningen med tyngdedynen og dynen her.Find pakkeløsningen her.
Ud over at sove med tyngdedynen kan du også bruge den til at falde til ro inden sengetid.

Vi anbefaler ikke, at du vasker dynen, da de fleste vaskemaskiner ikke kan svinge tyngdedynerne rundt grundet vægten. Vi anbefaler derfor at du lufter den for at vedligeholde den. Dynen må ikke bankes eller støvsuges.

Dynen kommer i en taske.


Specifikationer
Type
Tyngdedyne
Vægt
7 kg
Fyld
95% glasperler og 5% polyester
Størrelse
140 x 200 cm
Vår (betræk)
100% bomuld
OEKO-TEX certificeret
Ja
Kan vaskes
Nej

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro