Bliv klogere på sengetøj i egyptisk bomuld

En god nats søvn er afgørende for vores velvære. Valget af sengetøj spiller også en stor rolle i denne henseende. Sengetøj laves i mange forskellige materialer. Hvert materiale har sine fordele. Det er vigtigt, at sengetøjets egenskaber spiller sammen med dine behov. I jagten på den ultimative kombination af luksus og komfort er sengetøj i egyptisk bomuld et oplagt valg. Nedenfor kan du læse mere om, hvorfor sengetøj i egyptisk bomuld er så skønt at sove i.

Egyptisk bomuld – Det rene luksus

Egyptisk bomuld – Det rene luksus

Er det ved at være tid til, at udskifte dit sengetøj? Egyptisk bomuld er et af de fineste og luksuriøse materialer. Der er altså ikke noget bedre end at være omringet af lækkert sengetøj. Egyptisk bomuld er kendt for sin utrolige blødhed. Dette skyldes, at egyptiske bomuldsfibre er længere og finere end andre typer bomuld. Disse lange og fine fibre gør det muligt at væve sengetøj med en højere trådtæthed, hvilket resulterer i et endnu blødere og mere luksuriøst stof. Det betyder, at sengetøjet føles blødere og mere behageligt mod huden, hvilket giver en fantastisk nattesøvn. Derudover skal det siges, at sengetøj i egyptisk bomuld er utrolig holdbart. Du har dermed lækkert sengetøj i mange år, hvis du sover med egyptisk bomuld. Det kan dermed godt betale sig, at give lidt mere for sengetøj, da det holder længere.

Sengetøj i egyptisk bomuld er et perfekt valg til dig, som gerne vil have et sengesæt, som emmer af luksus.

Hvad er forskellen på sengetøj i egyptisk bomuld og sengetøj i bomuld?

Den helt store forskel på sengetøj i almindelig bomuld og egyptisk bomuld er, at egyptiske bomuldsfibre er længere end almindelig bomuldsfibre. De egyptiske bomuldsfibre kan blive mellem 30 - 50 mm lange. Egyptisk bomuld anses for at være det bedste og fineste bomuld i verden. De længere bomuldsfibre gør, at man kan producere en stærk og fin tråd, hvilket gør, at sengetøjet bliver enormt blødt. Derudover så gør de lange fibre også at sengetøjet bliver stærkere og mere holdbare end sengetøj i almindelig bomuld. Sengetøj i egyptisk bomuld anses på flere måder for at være mere luksuriøst end sengetøj i almindelig bomuld.

Vask af sengetøj i egyptisk bomuld

Vask af sengetøj i egyptisk bomuld

Der er ikke nogen særlige anvisninger, når det kommer til vask af sengetøj i egyptisk bomuld. Sengetøj i egyptisk bomuld  kan tåle, at blive vasket op til 60 grader i vaskemaskinen. Derudover kan det også tåle at komme en tur i tørretumbleren. Desuden kan sengetøjet også blive stryget. Vi anbefaler dog, at du altid tjekker vaskeanvisningerne på dit sengetøj, inden du begynder at vaske det. Vi har lavet en lille guide med gode råd til, når du skal vaske dit sengetøj generelt. Se vaskeguiden her.

Vores sortiment af sengetøj i egyptisk bomuld
Pudebetræk og dynebetræk i egyptisk bomuld

Vores sortiment af sengetøj i egyptisk bomuld

Vi har nøje udvalgt vores sortiment af sengetøj i egyptisk bomuld for at tilbyde dig det bedste. Vores sortiment af sengetøj i egyptisk bomuld består både af vores eget mærke SOPIRE men også ABATE. Hos os finder du både sengetøj i egyptisk bomuld til enkeltdyner (140 x 200 cm og 140 x 220 cm) og dobbeltdyner (200 x 220 cm og 240 x 220 cm). Hos os har du mulighed for at købe dynebetræk og pudebetræk seperat. Det er f.eks. en fordel, hvis du har en hovedpude, som ikke har målene som en almindelige hovedpude (60x63 cm). Du har dermed mulighed for at få både et dynebetræk og pudebetræk der passer til din dyne og pude. Vi har både hovedpudebetræk og dynebetræk i flere forskellige størrelser. Derudover kan du vælge mellem en masse skønne farver, så der er noget for enhver smag. Alle vores sengesæt i egyptisk bomuld er vævet med en satinvævning, hvilket giver en endnu større følelse af luksus. Derudover er det også fælles for alle vores sengesæt i egyptisk bomuld, at de er OEKO-TEX certificeret. Dette er din garanti for, at sættene er testet og ikke indeholder skadelige stoffer og kemikalier.
Et lille tip, hvis du vil have det blødeste sengetøj i egyptisk bomuld, så skal du vælge de lyse farver. Årsagen til dette er, at farver godt kan gå ind og tage en smule af blødheden.

Se vores sengetøj i egyptisk bomuld

Om forfatteren

Denne artikel er skrevet af Flemming. Flemming har mere end 30 års erfaring indenfor salg af senge og tilbehør, og ved derfor en masse om det. Det er højt sandsynligt også ham, som du får fat i, hvis du ringer eller skriver en mail til os. Han sidder altid klar til at besvare din spørgsmål bedst muligt.