Sopire FIFTY Bambus fladlagen | 260 x 260 cm

Vælg Farve: Kongeblå
DKK 695,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Bestil inden 14:00 og vi sender samme hverdag
●  Blanding af bomuld og bambus

● Temperaturregulerende

● Åndbart

● Lækker blødt

● Svedabsorberende
Beskrivelse
Dette skønne fladlagen er af 50 % bambus og 50 % bomuld. Kombinationen af disse lækre naturmaterialer gør, at lagnet er super lækkert.

Bambus er godt i sengetøj, fordi det er temperaturregulerende. Det vil sige, at bambus regulere sig efter din kropstemperatur. Dette lagen vil derfor både være godt på de varme sommeraftner og de kolde vinteraftener. Derudover så er bambus også svedabsorberende, hvilket betyder, at sved og varme ledes væk fra din krop, når du sover. Du vil dermed opleve en mere tør nat.Det skal dog siges, at lagner i 100 % bambus egenskaberne være mere fremtræden.

Bomulden i sengetøjet gør lagnet mere slidstærkt. Du kan dermed vaske det ved højere grader end lagner i 100 % bambus. Derudover gør bomulden også, at lagnet ikke bliver lige så glat som lagner i 100 % bambus.

Fladlagnet er 260 x 260 cm, hvilket svarer til en almindelig dobbeltseng. Lagnet er uden elastik. Du kan få sengetøj som matcher lagnet 100%. Sengetøjet fås både til enkeltdyner og dobbeltdyner.Se sengetøjet her.

Lagnet er OEKO-TEX certificeret. Dette er din garanti for, at lagnet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer. Derudover er sengetøjet allergivenligt. Lagnet kan vaskes op til 60 grader i din vaskemaskine. Derover kan det også tåle at komme i tørretumbleren.

Forkæl dig selv med dette lækre sæt lagen. Lagner er perfekt som gaveidé, så står du og mangler en gave til en du holder af, så vil dette lagen være oplagt. Giv lagnet i fødselsdagsgave, julegave eller bryllupsgave. Alle kan bruge et lækkert lagen.
Specifikationer
Type
Fladlagen
Størrelse
260 x 260 cm
Materiale
50 % bomuld og 50 % bambus
Mærke
Sopire
Elastik
Nej, lagnet er uden elastik
OEKO-TEX certificeret
Ja, lagnet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer
Vask
40 grader
Farve
Blå

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro