Sopire FIFTY faconlagen | 90 x 200 cm
Sopire FIFTY faconlagen | 90 x 200 cm

Sopire FIFTY faconlagen | 90 x 200 cm

Vælg Farve: Mørk grå
Før DKK 445,00
Fra DKK 299,00
SparDKK 146,00
DKK 445,00
DKK 299,00 → Spar 33%

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Vi sender straks.
●  Blanding af bomuld og bambus

● Temperaturregulerende

● Åndbart

● Lækker blødt

● Svedabsorberende
Beskrivelse
Dette skønne lagen er af 50 % bambus og 50 % bomuld. Kombinationen af disse lækre naturmaterialer gør, at lagnet er super lækkert.

Bambus er godt i sengetøj, fordi det er temperaturregulerende. Det vil sige, at bambus regulere sig efter din kropstemperatur. Dette lagen vil derfor både være godt på de varme sommeraftner og de kolde vinteraftener. Derudover så er bambus også svedabsorberende, hvilket betyder, at sved og varme ledes væk fra din krop, når du sover. Du vil dermed opleve en mere tør nat. 
Det skal dog siges, at lagner i 100 % bambus egenskaberne være mere fremtræden.

Bomulden i sengetøjet gør lagnet mere slidstærkt. Du kan dermed vaske det ved højere grader end lagner i 100 % bambus. Derudover gør bomulden også, at lagnet ikke bliver lige så glat som lagner i 100 % bambus.

Faconlagnet er 90 x 200 cm, hvilket svarer til en almindelig enkeltseng. Lagnet er 35 cm i højden og passer derfor til en madras der er op til 30 cm høj. Der er elastik rundt i kanten.
Du kan få sengetøj som matcher lagnet 100%. Sengetøjet fås både til enkeltdyner og dobbeltdyner.Se sengetøjet her.

Lagnet er OEKO-TEX certificeret. Dette er din garanti for, at lagnet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer. Derudover er sengetøjet allergivenligt. Lagnet kan vaskes på 40 grader i din vaskemaskine.


Forkæl dig selv med dette lækre sæt lagen. Lagner er perfekt som gaveidé, så står du og mangler en gave til en du holder af, så vil dette lagen være oplagt. Giv lagnet i fødselsdagsgave, julegave eller bryllupsgave. Alle kan bruge et lækkert lagen.

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro