Johan Hefel rullemadras 90x200 Pure Cotton
Før DKK 1.120,00
Madrasbeskytter med jersey | 90 x 200 x 35 cm
Før DKK 399,00
stk. v/1 stk.
DKK 399,00
stk. v/2 stk.
DKK 199,00

Derfor skal du bruge rullemadras

Hvad er en rullemadras?

Hvad er en rullemadras?

En rullemadras er en ekstra lag til din seng. Den lægger ovenpå din topmadras, eller direkte på den faste madras, hvis du ikke bruger en topmadras. En rullemadras kan fås i mange forskellige prislejer, og i forskellige materialer. Hvert materiale har sine fordele. Topmadrassen er ikke det samme som en rullemadras, og de har ikke samme formål. Formålet med en rullemadras er at beskytte din madras mod skidt og snavs. En rullemadras giver dig mulighed for et rent og sundt sovemiljø. En topmadras derimod har til formål at give dig en bedre komfort.
I hvert hjørne har en rullemadras elastikker. De praktiske elastikker er med til at holde din rullemadras.


Hvorfor skal jeg bruge en rullemadras?

Vi anbefaler, at alle sover med en rullemadras. Formålet med en rullemadras er at skåne og beskytte din madras og topmadras mod snavs. Derudover så beskytter en rullemadras også din seng mod sved og varme, som du udleder hver nat. En rullemadras er med til at forlænge levetiden på din seng, og er derfor en god investering. Hvis ikke du bruger en rullemadras oven på din topmadras eller den faste madras, så udleder du en masse fugt, som sætter sig i din madras, hvilket gør madrassen lidt mere fugtig. Fugt tiltrækker husstøvmider og andre bakterier, da de trives bedst i fugtige områder. Derudover så er fugten også med til at forkorte levetiden på din seng.
Så hvis du vil beskytte din seng, så vil vi på det kraftigste anbefale, at du bruger en rullemadras.
Vores udvalg af rullemadrasser

Vores udvalg af rullemadrasser

Vi har nøje udvalgt vores sortiment af lækre rullemadrasser for at kunne tilbyde dig den bedste rullemadras. Hos os finder du de lækreste rullemadrasser fra Johan Hefel – Luxury sleep og Hästens. De er kendt og anerkendt for at lave produkter i høj kvalitet. Vi har dem i mange forskellige størrelser, så vi har rullemadrassen som passer til din seng. Vi har både rullemadrasser til enkelt senge (90x200 cm), dobbeltsenge (180x200 cm), trekvartsenge (140x200 cm) og størrelser derimellem (90x210 cm, 105x210 cm, 120x200 cm, 160x200 cm, 180x210 cm og 210x210 cm). Derudover så kan du også finde rullemadrasser i forskelligt materiale hos os. Vi har både rullemadrasser i uld, bomuld og tencel. Fælles for alle vores rullemadrasser er, at de er OEKO-TEX certificeret, hvilket garanterer dig, at testes og fri for skadelige kemikalier.


Rullemadras i bomuld

En fordel ved at have en rullemadras i bomuld er, at den kan vaskes i vaskemaskinen. Det giver dig mulighed for at vaske eventuelle pletter af din rullemadras og dermed opretholde en god hygiejne. Du behøver derfor ikke at være bekymret for at spilde i sengen. Vores rullemadrasser i bomuld kan tåle kogevask på 95 grader. Du kan dermed med fordel vælge en rullemadras med bomuld, hvis du har små børn eller hvis du gerne vil have at din rullemadras kan vaskes ved højere grader i vaskemaskinen.
Derudover så er en rullemadras i bomuld også dejlig blød og behagelig overflade. En rullemadras i bomuld kan både fås til en enkeltseng, trekvartseng og dobbeltseng. Find din rullemadras i bomuld her.


Rullemadrasser i uld og tencel

Fordelen ved at vælge en rullemadras i uld eller tencel er, at de er temperaturregulerende. Det betyder, at rullemadrassen er med til at lede sved og varme væk fra din krop. Du vil opleve, at en rullemadrassen kan give dig en mere behagelig temperatur. Materialerne sørger for at tilpasse sig efter din kropstemperatur, så du hverken føler det for varmt eller koldt. En rullemadras i uld eller tencel vil derfor være god både om sommeren og om vinteren.
En rullemadras i uld eller tencel, kan være særligt at foretrække for dig, som har det varmt, når du sover. Uld er selvrensende. Det betyder, at den selv kan rullemadrassen kan bekæmpe husstøvmider og andre bakterier, hvilket gør rullemadrassen mere hygiejnisk.
De temperaturregulerende rullemadrasser kan både fås til en enkeltseng, trekvartseng og dobbeltseng. Find din rullemadras i uld eller tencel her.

Rullemadrasser til en elevationssenge

Du kan også sagtens få en rullemadras til en elevationsseng. Når du skal have en rullemadras til din elevationsseng, så er det vigtigt, at du køber en rullemadras med split. En rullemadras kan både fås med H-split og me U-split. Med andre ord, så skal din rullemadras ligne din topmadras i formen.
Find en rullemadras til din elevationseng

Kan en rullemadras vaskes?

Det kan være forskelligt om en rullemadras kan tåle vask eller ej. Det afhænger af hvilket materiale din rullemadras er lavet af. Om hvorvidt rullemadrassen kan vaskes, vil stå i beskrivelsen eller under produktspecifikationerne.

Kan man få en kølende rullemadras?

Er der noget værre end at vende og dreje sig i sengen og have svært ved at sove godt grundet varme i soveværelse? Hvis du har tendens til at have det varmt, når du sover, kan du med fordel vælge en rullemadras med kølende effekt. I vores sortiment finder du både temperaturregulerende rullemadrasser som f.eks. en rullemadras i uld. Vi har også rullemadrasser med Cool Control fra Johan Hefel. Rullemadrassen har en kølende side, som hjælper dig af med varmen. Den kølende rullemadras kan fås i mange størrelser.