Ringsted Dun | Premium junior dyne/pude sæt  | 100 x 140 - 45 x 45 cm
Ringsted Dun | Premium junior dyne/pude sæt  | 100 x 140 - 45 x 45 cm

Ringsted Dun | Premium junior dyne/pude sæt  | 100 x 140 - 45 x 45 cm

(6)
Før 1.198,00 kr.
699,00 kr.
Spar499,00 kr.
På lager. Vi sender straks.
Beskrivelse
Et komplet junior dyne/pude sæt i den lækreste kvalitet . I sættet er der 90% moskusdun og 10% moskusfjer. Det er allergivenlig og et super godt valgt.

Puden  vejer 150 g og dynen vejer 705 g.
Grå kantsyning.
Den kan vaskes på 60 grader - tørretumling er muligt ved normal temperatur  
(Maks 80 grader)

Isoleringsevne: Lun også kaldes helårs
10 års garanti
Specifikationer
Downafresh (kvalitetsmærket)
Ja
Producent
Ringsted Dun
Fyld, inderkammer
100g
Bæreevne
11
Farve
Hvid
Mærkninger
Öko-tex100
Vedligehold
Rystes i hver ende stille, god ide at hænge dynen op eller ligge på evt gulvvarme så dunene tørre ind igen inden sengetid.
Type
Junior dyne
Størrelse
100x140
Varmegrad
Helårsdyne
Bæreevne
11
Sval/lun/varm
Lun
Fyldvægt
275 g
Fyld
90% moskusdun 10% moskus småfjer
Vår
100% bomuldscambric
Dunklasse
Klasse 1 dun
Allergivenlig
Ja
Vask
60 grader
Oekotex
Ja
Tørretumbling
Lufttørring anbefales
Type
Junior hovedpude
Nomite (husstøvmide tæt vår)
Ja
Størrelse
40x45
Fyld
Moskusdun
Fyld vægt
100 g
Vår
100% bomuldscambric
Høj/medium/lav
Lav
Vask
60 grader
Tørretumbling
Ja
Allergivenlig
Ja
Produktion
Dansk
Klasse 1 dun er anvendt
Ja
Downafresh
ja
Oekotex
Ja
Produktion
Dansk
Fragt fra 29 kr.
Gratis over 399kr.
14 dages returret
Fysik butik i Holstebro

Article SEO - Test

Læs mere om sengetøj her

I gennemsnit bruger alle danskere mere end en tredjedel af deres liv på at ligge i sengen. Derfor er det afgørende, at både ens seng og ens sengetøj er i god kvalitet. Det er et af de punkter, hvor det kan betale sig at bruge det ekstra, for at få det helt rigtige for netop dig. Når det så er sagt, så er der også enorm forskel på, hvilket sengetøj der er bedst for hvem. Derfor har vi lavet en række overvejelser og gode råd, som du bør overveje når du skal købe dit næste sengetøj.
Materiale - Hvilket sengetøj passer til dig som type?

Materiale - Hvilket sengetøj passer til dig som type?

Selv om det er en selvfølge at man skal vælge det sengetøj som passer bedst til netop sig selv, så er det ikke altid nemt at vide hvad ens behov er, samt hvilken type man egentlig er. Hos os har vi et ekstremt stort udvalg af sengetøj, hvilket selvfølgelig er super lækkert i og med at der så er noget for enhver, men det kan samtidigt også godt være en smule uoverskueligt. Er du typen der ofte har det varmt om natten, så anbefaler vi eksempelvis ofte sengetøj i bambus, fordi det har den kvalitet, at det suger sveden og fugt meget hurtigere end eksempelvis bomuld, og derudover er det hurtigt til at lede fugten væk hurtigt efter.

Er du derimod typen der godt kan lide en ekstra blød dyne, så er sengetøj bomuldssatin måske valget for dig. Dette har vi selvfølgeligt også hos os, men som vi altid siger, så er prisen selvfølgeligt også efter kvaliteten. Skal du have luksussengetøj koster det selvfølgeligt også mere end det billige standard sengetøj man ofte ser. Simpelthen fordi det bare er bedre. Og det er pengene værd. Når først du finder det rette sengetøj for dig, bliver du aldrig tilfreds med middelmådighed igen.
Det visuelle - Hvordan skal dit sengetøj se ud?

Det visuelle - Hvordan skal dit sengetøj se ud?

Når det så er sagt, så er der selvfølgeligt også et andet aspekt i valget af dit sengetøj. Når man skal købe småt men godt, så er det selvfølgeligt også i orden at have høje krav til den visuelle del af valget af sengetøj. Derfor har vi samlet en bred vifte af mærker i vores udvalg af sengetøj, som alle står for vidt forskellige udtryk i deres design. Det betyder at du helt sikkert kan finde noget sengetøj, som passer ind i netop jeres soveværelse. I vores udvalg finder du alt fra forskellige størrelser og farver, til forskellige mønstre og materialer. Derfor er det bare med at gå på opdagelse i de mange sengetøjsdesigns, når du har fundet af hvilken type sengetøj du har brug for.
Sengetøj - Lidt men godt

Sengetøj - Lidt men godt

Som nævnt før bruger man utrolig mange timer i sin seng. Mange har en tendes til at samle til huse når det gælder sengetøj, og det er det sidste vi anbefaler. For det første er det ikke særlig praktisk at bruge al sin skabsplads på alle mulige forskellige slags sengetøj, og hvorfor overhovedet gøre det, når du kan få alt det du har brug for i et eller to sæt. Så brug det det koster for det rigtige sengetøj. Det betaler sig altid på den lange bane.

Køb dit sengetøj hos os

Hos os gør vi alt for at alle skal få den søvn de fortjener. Derfor er det også vigtigt for os, at du får det helt rigtige sengetøj. Skulle du derfor have nogen spørgsmål til det ovenstående udvalg, samt hvad der er bedst for netop dig, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi er eksperter inden for søvn, og vil gøre alt hvad vi kan for at du får den optimale nattesøvn. Fang os enten på telefon eller mail, eller kig forbi vores kæmpe store butik i Holstebro, hvor du også kan få et nærmere kig på vores udvalg, og få en snak omkring dine behov.