Morgenkåber

Flot udvalg af morgenkåber

Flot udvalg af morgenkåber

Vi har et stort og bredt udvalg af morgenkåber. Morgenkåberne fås til både mænd, kvinder og unisex. Morgenkåberne fås i lækre og lette materiale. Vores sortiment består bl.a. af  100 % bomuld og en kombination af bomuld og bambus. Derudover fås de i mange forskellige farver og designs, så der er noget til enhver smag. Hos os kan du både få en grå morgenkåbe, en kåbe i lilla og i navy blå. Vi har ensfarvede morgenkåber og morgenkåber med mønster. Derudover kan du også få en lang og kort morgenkåbe. Derudover kan du også få dem med lynlås og med slå-om lukning. Vores udvalg består af lækre kendte mærker som Aquanova, Hästens og Cawö. I toppen af siden kan du bruge vores filtre til at sorter imellem farve, mærke og materiale og sortere efter nyheder eller mest populære. På den måde kan du lettere få et overblik over udvalget og derefter vælge den morgenkåbe, som passer bedst til dig. Måske er du så heldig at morgenkåben er på udsalg.

Slå om morgenkåbe

Er du til morgenkåbe, som du hurtigt kan slå om dig, når du har brug for at have noget behageligt på, så kan en klassisk morgenkåbe være ideel. I udvalget ovenfor finder du både kåber med og uden lommer og hætte. Du har derfor mulighed for at få en klassisk morgenkåbe, som passer perfekt til dig og dit behov.

Morgenkåbe med lynlås

Er du ikke til slå om morgenkåber, så har vi også kåber med lynlås. En morgenkåbe med lynlås er perfekt til dig, der ønsker en helt lukket morgenkåbe. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om at have noget indenunder som f.eks. undertøj, da en morgenkåbe med lynlås dækker lige så meget som en kjole for eksempel gør.
Opnå ekstraordinære hyggestunder

Opnå ekstraordinære hyggestunder

Det bedste ved weekender er, at man har mulighed for at slappe af og hygge derhjemme. Nyd for eksempel weekenden i en blød og lækker morgenkåbe. Morgenkåber kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Du kan for eksempel trække i en morgenkåbe om morgenen, når vejret bliver køligere. Du kan også trække i morgenkåben, når du er steget ud af badet eller færdig med at bade på stranden. Du kan tilmed springe i morgenkåben en lørdag aften, når der skal hygges med slik og en god film på sofaen. Mix din morgenkåbe med nogle dejlige hjemmesko/slippers, og få følelsen af wellness i dit eget hjem.

Med en kåbe kan du slappe helt af i kroppen. Særligt hvis du har haft en lang skoledag eller arbejdsdag og har brug for at have noget på, som ikke strammer og som sidder behageligt og komfortabelt. En morgenkåbe er også eminent at bruge på sygedage, hvor man ikke har lyst til at have noget på, der strammer.

Giv en lækker morgenkåbe i gave

Morgenkåber og badekåber en super god gaveidé både til en mand og til en dame. Hvis du ikke ved, hvad du skal ønske dig i fødselsdagsgave eller julegave, så er en morgenkåbe en oplagt mulighed. Vi kender vel alle sammen personer der har alt og ikke rigtig ønsker sig noget. Her vil en morgenkåbe også være en super gaveidé, da morgenkåber er super lækre og giver en dejlig følelse af ro og afslapning. En morgenkåbe er noget alle kan bruge - også dem der har alt. Dette gør en morgenkåbe ideel som mors dags -eller fars dags gave. En morgenkåbe giver en god mulighed for at bringe wellness ind i hjemmet, hvilket en hårdtarbejdende mænd og kvinder kan nyde godt af.

Køb morgenkåber hos Søvn & Comfort

Hos Søvn & Comfort er vi vilde med morgenkåber, og derfor har vi samlet det bedste udvalg af kåber til dig eller en du holder af. Morgenkåberne er alle fremstillet i en blød og behagelig kvalitet. Alle morgenkåberne er unikke og derfor er du garanteret at få en blød morgenkåbe, som du får glæde og gavn af i flere år, når du køber en morgenkåbe hos Søvn & Comfort. Du kan med sikkerhed finde din favorit morgenkåbe i det unikke udvalg.
FAQ - Ofte stillede spørgsmål

FAQ - Ofte stillede spørgsmål


 • Er der forskel på morgenkåber?
  • Der kan sagtens være forskel på morgenkåber. Du kan for eksempel både finde en klassisk morgenkåbe og en mere moderne morgenkåbe med lynlås og fine detaljer hos Søvn & Comfort. En morgenkåbe kan tilmed være fremstillet af forskellige materialer og være designet i forskellige designs, hvilket skaber en stor forskel på morgenkåber.

 • Hvad er en morgenkåbe lavet af?
  • Morgenkåberne hos Søvn & Comfort er hovedsageligt lavet af bomuldsfrotté, som gør, at morgenkåberne forbliver bløde selv efter flere vask. Hos os kan du også finde vores populære ensfarvede Einar morgenkåber fra Aquanova som er lavet af en blanding af bomuld og bambus. Kombinationen af disse lækre materialer, giver en lækker og blød morgenkåbe. Du kender måske bambus fra strømper eller andet tøj? Hvis ja, så ved du også at bambus er lækker blødt. Foruden at være lækker blødt, så er bambus også temperaturregulerende og svedabsorberende. Hos Søvn & Comfort kan du helt sikkert finde kåber, som falder i din og din partners smag, og som I kan få glæde af i mange år frem.

 • Vask af morgenkåbe
  • Det kan være forskelligt hvordan du skal vaske din morgenkåbe alt afhængig af hvilket materiale den er lavet af. Vaskeanvisningerne vil være beskrevet i produktet og i produktbeskrivelsen.

 • Hvor kan jeg købe morgenkåber?
  • Søvn & Comfort er Vestjyllands største specialbutik med senge og tilbehør i høj kvalitet. Det fine udvalg gør det muligt for enhver at finde en morgenkåbe. Hos os finder du udelukkende kvalitetsrige og bløde kåber i flotte mønstre og designs. Du kan både købe vores kåber online og i vores fysiske butik på Herningvej 76 i Holstebro. Her kan du se og røre alle vores produkter, for at finde den helt rigtige til dig. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig til valg af ny morgenkåbe.