Morfeus hovedpude | Lav | 60 x 63 cm

DKK 1.599,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Bestil inden 14:00 og vi sender samme hverdag

● Lækker hovedpude med gåsedun

● Lav hovedpude

● OEKO-TEX certficeret

● NOMITE certificeret
Beskrivelse
Er det ved at være tid til en ny hovedpude. En tommelfingerregel er, at man typisk skal skifte hovedpuden efter 2-3 år, for at opretholde hygiejnen og ikke mindst støtte til dit hoved og din nakke.

Denne skønne hovedpude er med lækre gåsedun. Morfeus hovedpuden består af gåsedun. Hovedpuden er lavet i høj kvalitet med lette, store og stærke gåsedun indeni, fordelt i 3 kamre. De tre kamre er med til at sikre, at gåsedunene fordeles jævnt. I de 2 ydersete kamre er der bløde og fine gåsedun. De yderste kamre består af 100% gåsedun. I det midterste kammer befinder de mere faste dun sig. Dette sikre at hovedpuden ikke falder sammen. Det inderste kammer indeholder 30% gåsedun og 70% småfjer. En 3 kammer hovedpude giver også ofte mere støtte til din nakke og hoved end en 1 kammers hovedpude gør.
Hovedpudens vår er lavet i 100 % bomuld.

Hovedpuden kategoriseres som en lav hovedpude. Hovedpuden er til dig som sover på maven. Når man sover på maven, så skal en hovedpude ikke være for høj, da det kan give gener i din nakke. Morfeus hovedpuden kan også fås i andre højder. Se puderne her.

Hovedpuden måler 60 x 63 cm. Den vil derfor passe til et helt almindeligt hovedpudebetræk i dansk standardsstørrelse. Find hovedpudebetræk der passer til hovedpuden her.

Morfeus hovedpuden er OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at hovedpuden er testet og fri for sundhedsskadelige kemikalier og stoffer. Hovedpuden er NOMITE certificeret, hvilket betyder at betrækket på hovedpuden er så tætvævet, at husstøvmider har meget svært ved at ro og leve i hovedpuden.

Du kan vaske hovedpuden ved 60 grader. Vi anbefaler dog ikke, at du vasker din hovedpude særlig ofte, da en vask kan være med til at skade moskusdunene i din hovedpude, så de knækker. Hovedpuden kan derfor godt virke flad. Når du vasker din hovedpude er det vigtigt, at du lader den tørre så lang tid som overhovedet muligt, for at sikre, at dunene er tørret helt ud. Det er derfor en god ide at smide puden i din tørretumbler.

Morfeus puden er produceret i Danmark af Dykon.

Det kan godt tage tid at vænne sig til en ny hovedpude. Sådan vænner du dig til din nye hovedpude.
Specifikationer
Type
Dunhovedpude
Størrelse
60 x 63 cm
Fyld
Gåsedun
Fyld vægt
500 g
Vår
100% bomuldsbatist
Høj/medium/lav
Lav
Vask
60 grader
Tørretumbling
Ja
Klasse 1 dun er anvendt
Ja
Downafresh
ja
Oekotex
Ja
Produktion
Dansk

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro