Hästens Satin Pure lagen 90x200 Hvid
Før DKK 2.500,00
Hästens Satin Pure lagen 90x200 Grey
Før DKK 2.500,00
stk. v/1 stk.
DKK 2.500,00
stk. v/2 stk.
DKK 1.100,00
NOORA kuvertlagen | Hvid |  90 x 200 cm
Før DKK 1.020,00

Lagner 90x200 cm

Vores sortiment af lagner 90x200 cm

Vi har et stort udvalg af de lækreste lagner i mange forskellige størrelser. Lagner i 90 x 200 cm er standardsstørrelsen for enkeltmandssenge. Vi har et et stort udvalg lagner fremstillet i forskellige materialer. Vores udvalg af lagner i 90x200 cm er nøje udvalgt for at give dig mulighed for at vælge et dejligt lagen, som vil bidrage til at du kommer til at sove godt. Fælles for vores sortiment er, at alle produkterne er OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at de er testet og fri for skadelige stoffer og kemikalier.
Hvidt faconlagen i bomuld i 90x200 cm.

Faconlagner 90x200 cm

Faconlagner er kendetegnet ved at være et lagen til din boxmadras, skummadras og springmadras. Du kan også bruge et faconlagen både til din boxmadras og topmadras. Derudover er et faconlagen også kendetegnet ved at have en elastik rundt rundt i kanten. Et faconlagen beskytter også din madras fra skidt og snavs. Faconlagner i 90x200 cm kan fås i flere forskellige materialer. Vores sortiment består af lagner i bomuld, bambus og hamp. Du kan læse mere om fordelene ved materialerne længere nede. 

Når du vælger et faconlagen i 90x200 cm, er det vigtigt, at du er opmærksom på højden på din madras. Sørg for at vælge et faconlagen, som er højere end din madras, da det giver dig mulighed for at få lagnet ind under din madrassen. Jo længere du kan få lagnet ind under din madras jo bedre fast sidder det. Dermed bliver det hvor det skal. Vi vil anbefale, at du måler din madras / madrasser inden du køber dit lagen.
Shop faconlagner i 90x200 cm
Hvidt kuvertlagen på en topmadras i 90x200 cm.

Kuvertlagner 90x200 cm

Et kuvertlagen er et lagen til topmadrassen. Hvis du ønsker et lagen som sidder stramt, så skal du vælge et kuvertlagen. På den måde slipper du for irriterende folder, som er irriterende at sove på. Kuvertlagner er ikke med elastik i kanten. Vores sortiment af kuvertlagner i 90x200 cm består af lagner i bomuld, bomuldssatin og egyptisk bomuld. Vi anbefaler, at du måler højden på topmadrassen, da det er vigtigt, at lagnet er højt nok. Hvis ikke lagnet er højt nok, så kan det kan nemmest bøje og klemme din topmadras, hvis lagnet ikke har de rigtige mål. I og med at et kuvertlagen passer til en topmadras, så er det også med til at give et mere stilrent og minimalistisk udtryk i dit soveværelse. 
Shop kuvertlagner i 90x200 cm
Stræklagen i jersey i 90x200 cm ligger pænt foldet sammmen.

Stræklagner 90x200 cm

Som navnet også antyder, så er der godt med stræk i et stræklagen. En af fordelene ved at vælge et lagen med stræk er, at de kan strække sig. Det er særligt en fordel, hvis du har en seng, som ikke passer ind i standardmålene. Stræklagner er ikke formsyet ligesom faconlagnerne er, men de har elastik hele vejen rundt i kanten. Vores stræklagner er lavet i bomuldssjersey. Vores Interlock lagner kan strække sig over flere størrelser. Interlock lagnerne er fremstillet i en lækker og kraftig bomuld og kan fås i flere farver. Find Interlock lagnerne her. Derudover så fås stræklagner også til vandsenge. De har  ekstra stræk på liggeoverfladen. Lagnet kan dermed give sig korrekt sammen med det fleksible underlag. Find lagnerne her.
Shop stræklagner i 90x200 cm

FAQ – Ofte stillede spørgsmål


Hvorfor skal jeg vælge et lagen i bomuld?

Lagner i bomuld er dejlig bløde og behagelig, at sove på. En anden fordel ved at vælge lagner i bomuld er, at de er nemme at vedligeholde, da de kan tåle, at blive vasket ved 60 grader i vaskemaskinen samt at komme i tørretumbleren. Lagner i bomuld kan fås i mange forskellige farver. Du har derfor mulighed for at vælge et lagen som passer perfekt til dit sengetøj samt indretningen i soveværelset. Lagner i bomuld kan fås med forskellige vævninger: percale og satin. Lagner med en percale vævning er en smule mere slidstærke end lagner med en satinvævning. Derudover har lagner med en percale vævning også en mat overflade. Lagner i bomuld med en satinvævning kender du måske som lagner i bomuldssatin. Lagner i bomuldssatin har en mere blød og glat overflade.


Hvorfor skal jeg vælge et lagen i bambus?

Bambus er et utrolig blødt og behageligt materiale, og minder på mange måder om silke. Foruden at være lækre bløde, så har lagner i naturligt bambus også en masse andre fantastiske fordele. De er svedabsorberende. Det betyder, at de er med til at absorbere fugt og lede det væk fra din krop. Du vil derfor opleve en mere tør og behagelig nattesøvn. Derudover er bambus lagner også temperaturregulerende, hvilket sikre dig en jævn og behagelig kropstemperatur hele natten. Bambus lagner er derfor oplagte til både sommer og vinter.Bambus stoffet er også mere til den glatte side. Hvis du har udfordringer med at vende dig i sengen, kan den glatte overflade gøre det nemmere for dig at vende sig. Det er en fordel for dig, hvis du er gravid eller har nogle skavanker, som gør det svært for dig at vende dig. Bambus er fra naturens side antibakterielt. Det betyder, at bambus er mindre modtagelige overfor bakterier. Bambus lagner er derfor oplagte til dig, som har en følsom hud, allergi eller som ønsker at have en god hygiejne i soveværelset. Læs mere om de mange fordele ved at sove med bambus lagner her.Vi har et stort udvalg af de lækreste bambus lagner i god kvalitet i mange skønne farver. Du har derfor mulighed for at vælge et lagen som passer perfekt til dit sengetøj samt indretningen i soveværelset. Gå på opdagelse i vores bambus lagner her.


Hvorfor skal jeg vælge et lagen i egyptisk bomuld?

Lagner i egyptisk bomuld er enormt bløde og lækre. Egyptisk bomuld anses for at være et af de fineste bomuldskvaliteter i verden. Det gør det, fordi egyptiske bomuldsfibre er længere end almindelig bomuldsfibre. Egyptiske bomuldsfibre kan blive mellem 30-50 mm lange. De længere fibre gør, at der kan produceres en stærkere og finere tråd. Derudover har lagner i egyptisk bomuld heller ikke særlige vaskanvisninger. Lagner i egyptisk bomuld giver en utrolig lækker komfort. Den lækre komfort gør, at det kan virke lidt mere luksuriøst end andre materialer. Find lagnerne i egyptisk bomuld her.