Sopire | Super soft memory hovedpude | 40 x 60 cm
Før DKK 799,00
stk. v/1 stk.
DKK 799,00
stk. v/2 stk.
DKK 499,00
PERSEUS hovedpude | 50 x 70 cm
Før DKK 999,00

Ergonomiske hovedpuder

Stort udvalg af ergonomiske puder

Vi har et stort udvalg af lækre ergonomiske hovedpuder. Vi har nøje udvalgt vores sortiment, for at kunne tilbyde dig de bedste puder som giver dig god støtte.
Vi har ergonomiske hovedpuder som er fremstillet i forskellige materialer. Langt størstedelen er af lavet i memory skum. Puder i memory skum har den fordel, at de former sig efter dit hoved. Foruden hovedpuder i memory skum, så har vi også puder i latex. Latex har den fordel, at det er mere åndbart. Vores latex puder er blødere end puder i skum men giver samme støtte i nakke og skuldre. Det er ikke muligt at vaske vores ergonomiske hovedpuder, men ved langt de fleste puder kan du vaske pudens betræk. Dette vil enten stå beskrevet i produktets beskrivelse eller under specifikationer.
Flere af vores hovedpuder har en justerbar højde, så den passer bedst til din nakke. Højden på puden afhænger også af hvilken stilling, som du sover i om natten. Hvis du sover på ryggen vil du kunne få en højere hovedpude end, hvis du sover på siden eller maven.

Betræk til ergonomiske hovedpuder

Bemærk at ergonomiske hovedpuder typisk har andre mål end en almindelige hovedpude af dun har. Det vil sige, at en ergonomisk pude højst sandsynligt ikke vil kunne passe til et almindeligt hovedpudebetræk. Hos os kan du få pudebetræk, der passer til ergonomiske hovedpuder. De hedder Interlock. De er lavet i bomuld, og kan strække sig over flere størrelser, så de kn passe til en hvilken som helst ergonomisk pude. Pudebetrækkene kan fås i 6 forskellige farver.
Du kan finde hovedpudebetrækkene her

Hvad er forskellen på en almindelig hovedpude og en ergonomisk hovedpude?

En ergonomisk hovedpude er mere fast end en almindelig pude. Derudover er en ergonomisk hovedpude udformet på en anderledes måde end en almindelig hovedpude, særligt for at give en god nakkestøtte, men også til for at give støtte til hoved og ryg.
Det er meget individuelt, hvilken type hovedpude som passer bedst til dig. Hvis du vælger en forkert ergonomisk pude, kan det resultere i smerter i nakke og hoved. For at undgå dette har vi lavet en guide til dig, for at blive klogere på hvilken ergonomisk pude du skal have for at få optimal nakkestøtte og generel støtte til nakke og skuldre. Sådan finder du den rette hovedpude.

Hvor lang tid kan en hovedpude holde?

En tommelfingerregel er, at en hovedpude kan holde 2 - 3 år. Efter 3 år giver en ergonomisk hovedpude dig ikke optimal støtte ved din nakke og skuldre. Du vil derfor kunne opleve, at du ikke er afslappet og har spændinger i f.eks. nakken, når du sover om natten. Desuden bør du også skifte hovedpude af hygiejniske grunde. Mange har det varmt om natten, og afgiver derfor meget fugt og varme. Fugten sætter sig i puden. Selvom du ikke har det varmt, når du sover, så afgiver du alligevel meget fugt og varme.

Kan en hovedpude byttes?

Ja det er muligt at returnere eller bytte puden til en anden, hvis du har købt en forkert pude. Vi tager dog ikke imod puden, hvis den er sovet med. Du må gerne prøve den i 5 minutter, for at se om det er en hovedpude for dig. Vi anbefaler, at du ikke bruger et betræk, når du prøver den, da det godt kan sidde i hovedpuden bagefter.
En pude er en perfekt gaveidé (fødselsdagsgave, julegave osv.). Det er en perfekt gaveidé både til ham og hende. Som nævnt tidligere så kan du nemt bytte eller returnere puden igen, hvis den skal byttes til en anden pude eller hvis den ikke helt var som du forventede.

Er du stadig i tvivl?

Det kan være svært at vælge den helt rigtige hovedpude. Vi har lavet en guide, for at gøre dig klogere på hvilken hovedpude, som du skal have. Sådan finder du den rette hovedpude. Hvis du er typen der gerne vil prøve puden først, eller hvis du bare gerne vil hører mere om de ergonomiske puder, er du altid velkommen i vores fysiske butik i Holstebro. Vi står altid klar til at hjælpe og guide dig til at finde den helt rigtige hovedpude. Den rigtige hovedpude vil give dig en bedre søvn. En nattesøvn, som du fortjener.
Du er også mere end velkommen til at komme ud i vores butik, og prøve  vores ergonomiske hovedpuder. Vi vil prøve på bedste vis at hjælpe dig til, at du får den rigtige pude. Vores butik ligger på Herningvej 76, 7500 Holstebro.