Sopire bambusdyne | Sval | 200 x 220 cm
Før DKK 1.495,00
Vælg den rigtige dyne
Du skal som grundregel vælge din dyne efter temperaturen i soveværelset. Det er forskelligt fra person til person om man foretrækker rummet koldt eller lunt, men vælg en dyne som kan varme dig tilstrækkeligt ift. hvordan dit soveværelse er opvarmet.

Dyner med sengetæppe


Dyner som er foret med naturfyld i form af fjer og eller dun, tager mere fugt til sig, end dyner med syntetisk fyld. Derfor skal naturdyner have mulighed for at fugten kan fordampe igen. Dette bliver besværliggjort hvis du reder sengen med et sengetæppe hver dag. Hvis du er glad for det ryddelige look som sengetæpper giver, bør du enten vælge dyner med syntetisk fyld - eller sørge for at dine dyner bliver udluftet i løbet af dagen (såfremt de indeholder naturfyld) så de ikke bliver fugtige og jordslåede over tid.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad måler en enkeltmands dyne?

Hos Søvn & Comfort finder du enkeltmands dyner i målene:
135x200 cm
140x200 cm
140x220 cm
150x210 cm
155x220 cm

De mange forskellige størrelser gør det muligt for enhver at finde en passende enkeltmands dyne. De mange forskellige brands og materialer, som dynerne er skabt af, har også den betydning, at man kan finde lige den dyne, som passer til ens eget behov.

Hvad måler en dobbeltdyne?

Hos Søvn & Comfort finder du dobbeltdyner i målene 200x220 cm og 240x220 cm. Dynerne er lavet af forskellige materialer. Derfor kan du med sikkerhed finde en dyne, som passer til dit behov.

Er der forskel på dyner?

Ja, der kan være en stor forskel på dyner. Der findes forskellige typer af dyner såsom tyngdedyner, dundyner, silkedyner, ulddyner samt bambusdyner med bambusvår, som alle dækker forskellige behov. Derfor bør man overveje, hvilke behov man har til en dyne, inden man kaster sig ud i et køb af en.

Hvilken dyne er bedst?

Der findes ikke et endegyldigt svar på, hvilken dyne der er bedst, da hver dyne dækker hver deres behov. Derfor bør du sætte dig grundigt ind i de forskellige typer af dyner inden du køber en. Den rette dyne kan have en stor positiv indvirkning på din søvn og dagligdag. Derfor er det vigtigt, at man får købt den rigtige.

Hvilken dyne skal man vælge?

Er du for eksempel plaget af at have det varmt om sommeren og koldt om vinteren, så kan en silke -eller bambus dyne være behjælpelig. Disse dyner transporterer sved og fugt væk fra kroppen, så den holdes tør. Om vinteren holder de på varmen, så man ikke fryser. En tyngdedyne kan være behjælpelig, hvis man har svært ved at finde ro om natten. Her hjælper tyngdedynen med at give en behagelig og afslappende omfavnelse af kroppen, når man sover. Derfor bør du overveje, hvilket behov du har til dynen inden du begiver dig ud i et køb.