Sopire bambus sengetøj / 140 x 220 cm / Tern
Før 745,00 kr.
stk. v/1 stk.
745,00 kr.
stk. v/2 stk.
549,00 kr.
Sopire bambus sengetøj / 140 x 220 cm / Tern
Før 745,00 kr.
stk. v/1 stk.
745,00 kr.
stk. v/2 stk.
549,00 kr.
Sopire bambus sengetøj / 140 x 200 cm / Tern
(3)
Før 695,00 kr.
stk. v/1 stk.
695,00 kr.
stk. v/2 stk.
499,00 kr.
Sopire bambus sengetøj / 140 x 200 cm / Tern
(3)
Før 695,00 kr.
stk. v/1 stk.
695,00 kr.
stk. v/2 stk.
499,00 kr.
Hør mere om bambus sengetøj i videoen


Kvalitet = Bambus sengetøj


Vi mennesker bruger i gennemsnittet ca en tredjedel af vores timer i sengen. Derfor er det så vigtigt at, vi også har noget lækkert sengetøj at sove med! Bambus er både et glattere og blødere materiale end bomuld er. Her vil du opleve et luksus sengetøj og en følelse af tilfredshed når du smider dig i dit nye bambus sengetøj.

Når vi snakker om bambus, kommer du til at opleve en helt forandret søvn. Bambus er af den fineste kvalitet og et helt unikt materiale, med utrolige mange fantastiske egenskaber!  Vi har alle forskellige behov, men lige meget, om du er en der har det varmt eller koldt, når du sover, har allergi eller noget helt tredje så er bambus sengetøj et godt valg til dig.

VI har et bredt udvalg af bambus produkter her i butikken. Vi har for eksempel lækkert sengetøj i bambus, bambus lagen og bambus dyner, du kan finde det store udvalg af bambus produkter her

Egenskaber ved bambus sengetøj

 
Bambus er svedabsorberende så det optager sved og fugt langt hurtigere og langt mere effektivt, end bomuldssengetøj gør. Så hvis du er en af dem der sveder meget om natten, så vil du elske vores bambus sengetøj. Det suger fugten til sig, og frigiver det hurtigt igen, så her kan du altså endelig opleve en tør rolig nat.   Dette er en unik egenskab, som ikke meget andet sengetøj har, som rigtig mange sætter pris på. Og som du ikke vil undvære igen når du først har oplevet det.

Når det er sagt, så kommer dit nye bambus sengetøj med rigtig mange gode egenskaber. Bambus sengetøj er kropsregulerende, så når du sover, har din krop mulighed for at kunne ånde og få luft, mens den slapper af og lader op til en ny dag.

Hvis du har tendens til at have det for varmt eller koldt om natten, er bambus også temperaturregulerende, så det hjælper dig med at få den rette temperatur og dermed en behagelig nat.

Derudover er det også antibakteriel, så hvis du er allergiker, har følsom hud, eller bare ikke gider og døje med bakterier og støvmider, så er bambus sengetøj et godt valg! Bambus sengetøj har en antibakteriel virkning, der er med til at bekæmpe støvmider og andre bakterier. Det giver huden en dejlig ro, mere hygiejnisk produkt, og bibeholder kvaliteten selvom det bliver vasket mange gange.

Størrelser i vores bambus sengetøj


Sengetøjet fås i størrelserne:
- 140x200 cm
- 140x220 cm
- 200x220 cm
- 240x220 cm.

Derudover fås bambus sengetøjet i et bredt udvalg af farver. På den måde kan du finde lige den størrelse og farve, som passer perfekt til indretningen i soveværelset. Vi kan for eksempel anbefale et sengesæt i farven hvid hotelstrib for at få følelsen af hotelstemning på dit eget soveværelse.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er bambus?

Mange tror bambus er et træ, men bambus er egentlig i familie med en græsart der typisk vokser i tropiske lande. Da bambus er en græsart, gror det 100% naturligt uden brug af pesticider eller andre kemikalier.

Bambus er den mest hurtigvoksende plante, de kan vokse med op til 30 cm på et døgn, nogle arter af bambus kan vokse næsten op til en meter i døgnet. Bambus har mange fordele. Bambus er et åndbart naturmateriale, der absorberer sved og fugt tre gange bedre end bomuld, hvilket har den effekt, at kroppen holdes tør gennem natten. Bambus er i høj grad et bæredygtigt valg samtidig med, at det er blødt både i sengetøj og tøj generelt. Derudover er bambus lige så blød som silke, hvilket skaber de bedste forudsætninger for at få en bedre nattesøvn end så mange andre tekstiler.

Hvorfor er bambus sengetøj så godt?

I forhold til bomuldssengetøj, så er bambus sengetøj utrolig komfortabelt, idet det optager fugt og sved markant hurtigere end traditionelt sengetøj. Det bløde bambus sengetøj er svedabsorberende og er derfor en stor fordel, hvis man sveder meget om natten. Specielt om sommeren er det derfor meget behageligt at sove med, og det giver en markant roligere og mere behagelig nat med bedre søvn. Omvendt er der også en fordel hvis du generelt fryser meget om natten, da bambus sengetøj er temperaturregulerende.

Hvordan skal bambus sengetøj vaskes?

Vær opmærksom på at bambus sengetøjet skal behandles skånsomt i vask. Vi anbefaler at vaske på 30 grader, da sengetøjet er antibakteriel, men også et følsomt materiale. Derudover bliver bambus også utrolig tungt når det bliver vasket, så en god ide at vaske sengetøjet med andet tøj på 30 grader. I sengetøjet bliver der lagt en vaskeguide med.

I sengetøjet bliver der lagt en vaskeguide med.