100 % lyocell bambusdyne | Helårsdyne | 200 x 220 cm

DKK 1.895,00
Samkøbsrabat - Køb 2 bambus lyocell produkter – Spar 20 %
ass. DKK 1.516,00 (20 %)

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Bestil inden 14:00 og vi sender samme hverdag

●  Almindelig dobbeltdyne i 100% lyocell bambus

●  Temperaturregulerende

●  Dejlig åndbar

●  Svedabsorberende

●  Mulighed for at binde sengetøj fast til dynen
Beskrivelse
Døjer du med at kunne falde i søvn om aftenen på grund af varme? Du vågner måske op om natten på grund af varme? Bambusdyner er temperaturregulerende og svedabsorberende. Det betyder, at de leder sved og varme væk fra kroppen. Derudover så reguleres bambus efter din kropstemperatur. Bambussen er derfor med til at give dig en jævn kropstemperatur. Du vil dermed opleve, at du vil få en tør nat. En bambusdyne er dermed meget åndbar. De temperaturregulerende egenskaber gør, at husstøvmider har svært ved at leve i bambusdynen.
Denne bambusdyne er lavet i 100% lyocell bambusviscose. Forskellen på lyocell bambus og "almindelig" bambus er, at lyocell bambus er produceret mere ansvarligt. Det betyder, at bambussen er fremstillet i et lukket kredsløb, hvor stort set alle rester bliver genanvendt. Derudover er det mindre energikrævende at producere Lyocell bambus.

Dynen indeholder 1320 gram bambus og måler 200 x 220 cm. Målene svarer til en almindelig dobbeltdyne. Denne bambusdyne er en helårsdyne. Du vil dermed kunne bruge dynen året rundt. Bambusdynen findes også i en sommerudgave. Forskellen på en helårsdyne og en sommerdyne i bambus er mængden af fyld. Find sommerdynen i bambus her.

Vi anbefaler ikke, at du vasker din bambusdyne, da bambussen nemmest kan klumpe sammen inde i dynen. Vi opfordrer derfor til at du  lufttørre den i et par timer 1 gang hver 2-3 måned uden dynebetræk. Lufttør ikke dynen dynen i direkte sollys. Dynen er OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at den er testet og fri for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier.

Hvis du ønsker en mere åndbar søvnoplevelse, så vil vi anbefale dig, at du sover med bambus sengetøj. Sengetøj i bambus har de samme fantastiske egenskaber som en bambusdyne har. En anden fordel ved at bruge vores bambus sengetøj er, at du har mulighed for at binde det fast til vores bambusdyne – Se billede 3. Du har dermed mere styr på dynen, og du undgår dermed, at dynen ender i den ene ende af dynebetrækket. Du kan læse mere om vores bambus sengetøj her. Du kan derudover også finde hovedpuder i bambus hos os. Se og læs mere om vores bambus hovedpuder her.

Vores Lyocell bambusdyne er champagnefarvet. Hvis du bruger hvidt sengetøj, så skal du ikke lade dig skramme af farven, for du kan sagtens bruge hvidt sengetøj. Man vil ikke kunne se farven på dynen igennem sengetøjet.
Specifikationer
Størrelse
200 x 220 cm
Konstruktion
Kassettesyet
Varmegrad
Helårsdyne
Sval/lun/varm
Lun
Fyld
100% bambusfibre
Vår
100% bambus
Allergivenlig
Ja
Vask
Kan ikke vaskes
Oekotex
Ja
Tørretumbling
Nej
Fyldvægt
1320 g
Opbevaringstaske
Ja

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro