Znooze Superior faconlagen | Lys rød | 90 x 200 x 35 cm
Znooze Superior faconlagen | Lys rød | 90 x 200 x 35 cm

Znooze Superior faconlagen | Lys rød | 90 x 200 x 35 cm

DKK 149,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Vi sender straks.


● 100 % bomuld

● Faconlagen

● Elastik i hjørnerne

● OEKO - TEX certificeret

● Hav af skønne farver – Se farverne.
Beskrivelse
Syet op af rest ruller - farverne kan afvige lidt fra foto
Vores Znooze faconlagner er i 100% kæmmet bomuld. Vævningen på lagnet er tæt, hvilket gør lagnet holdbart. Lagnet er kantsyet med et stærk ombuk. I hvert hjørne af lagnet er der en elastik. Elastikken skal sikre at lagenet sidder godt fast på din madras. Lagnet er allergivenligt og OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder at lagenet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer.

Dette lagen er det man kalder et faconlagen. Det betyder, at det er et lagen til din boksmadras og din topmadras. Lagnet er 35 cm i højden. Din madras, må derfor ikke være mere end 30 cm høj. Dermed kan lagnet komme ind under din madras, og dermed sidde mere fast.

Lagnet er 90 x 200 cm, hvilket betyder at lagnet passer til en almindelig enkeltseng. Foruden at bruge derhjemme er lagnerne oplagte at tage med i sommerhus eller på camping.

Farven på lagnet er lyserød. Hvis du køber flere lagner i samme farve, vil vi gøre dig opmærksom på, at der godt kan være en lille smule nuanceforskel, da lagenerne er lavet af restruller.

Lagnet kan vaskes i vaskemaskinen på 60 grader. Derudover kan det også tåle at komme i tørretumbleren. Lagnet kan også tåle at blive strøget.

Et du i tvivl om hvilket lagen, du skal have ? Vælg det rigtige lagen. Læs med her.Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro