Vispring

Vi er stolte over at kunne præsentere ét af de største brands i luksus senge: Vispring Luxury Beds London. Som navnet antyder, er de lavet i England og er af de fineste naturmaterialer, der findes. Der bruges bommuld, uld, cashmir, mohair, silke og hestehår. Når man tillige, som opfinderen af posefjederen, selv producerer fjedrene og laver hele sengen i hånden efter dine ønsker, ja så skal der vel ikke så meget til at forestille sig hvilken komfort, der ligger og venter på dig. Se mere i videoen og på hjemmesiden. Og ikke mindst, velkommen i vort Vispring Showroom hvor udvalgte modeller er klar til, at du kan prøve en af verdens fineste håndlavede senge.

Læs mere om ViSpring her

Historien bag Vi Spring

Vi-spring startede deres rejse helt tilbage i 1901. Den første seng som grundlæggeren James Marshall lavede, var i forbindelse med at hans kone dengang blev syg. Han ville derfor give hende det bedst mulige støttesystem til hende, og det udmyntede sig i den første Vi Spring seng i 1899. På denne tid var fjedre aldrig blevet brugt på så sofistikeret en måde, og det fik John Nolon og Ffrederik James øjnene op for to år senere. De ville promovere James Marshalls opfindelse, og den 24 september 1901, var Vi Spring skabt. Dengang var navnet dog anderledes. Firmaet blev døbt The Marshall Sanitary Mattress Company, og det var først 10 år senere, at de skiftede til det mere mundrette Vi Spring.

Siden da er de blot vokset og vokset, og med det store fokus de har haft på produktudvikling og forfinelse i mere end 100 år, er det ikke underligt at en Vi Spring seng idag er det ypperste du kan erhverve dig, inden for sengebranchen. I Danmark er vi den eneste der har et Vi Spring udvalg i dette omfang, og vi er glade for at kunne tilbyde dig verdens bedste nattesøvn med ovenstående udvalg.