Vi Spring

Når det kommer til vores senge, er der især to mærker der er i særklasse. Den ene af disse er Vi Spring. Vi-delen står for det romerske tal for 6, og er et symbol på de 6 rækker side-stretch, som indgår i alle Vi Spring senge. Dette er betyder at der er tusindvis af kontaktflader mellem madrassens grænser og dets fjedrer. Denne teknik har gjort dem til en af verdens førene producente af luksussenge, og vi er stolte over at have fået Vi Spring i vores sortiment. Du kan læse meget mere om dette ikoniske britiske mærke nederst på siden, eller læse mere om de mange senge under dine favoritter i udvalget herunder med det samme.

Historien bag Vi Spring

Vi-spring startede deres rejse helt tilbage i 1901. Den første seng som grundlæggeren James Marshall lavede, var i forbindelse med at hans kone dengang blev syg. Han ville derfor give hende det bedst mulige støttesystem til hende, og det udmyntede sig i den første Vi Spring seng i 1899. På denne tid var fjedre aldrig blevet brugt på så sofistikeret en måde, og det fik John Nolon og Ffrederik James øjnene op for to år senere. De ville promovere James Marshalls opfindelse, og den 24 september 1901, var Vi Spring skabt. Dengang var navnet dog anderledes. Firmaet blev døbt The Marshall Sanitary Mattress Company, og det var først 10 år senere, at de skiftede til det mere mundrette Vi Spring.

Siden da er de blot vokset og vokset, og med det store fokus de har haft på produktudvikling og forfinelse i mere end 100 år, er det ikke underligt at en Vi Spring seng idag er det ypperste du kan erhverve dig, inden for sengebranchen. I Danmark er vi den eneste der har et Vi Spring udvalg i dette omfang, og vi er glade for at kunne tilbyde dig verdens bedste nattesøvn med ovenstående udvalg.